97

Ани

преди 7 години

Е, скоро така не се бях смяла! С глас! То бива гей, лесбо, транс и прочее толерастия, ама да си на 2 годинки или на 10 и да те определя откачената ти "майка" с пи-шка като такъв е направо безумно уродливо трансцедентално медитативно гейбо извращение!!!!Тия откачалки направо си го изпросиха "лудия" Тръмп!

96

Анонимен

преди 7 години

Някой, който твърди, че две годишно дете било наясно, че е мъж в женско тяло, е или слабоумен, или ненормален, или платен... На тази възраст децата не изпитват дори емпатия. На всичкото отгоре се дава за пример като ощетен родител. Обществото е ощетено, че тази е станала родител и трови съзнанието на някой млад индивид. На госпожата е трябвало да й вземат детето още след раждането, а на нея да й забранят да има други, докато не докаже стабилността на психиката си.

95

Черен с мустаки

преди 7 години

Ами да си направят "турска тоалетна", става за всички и да влизат един по един да се изтропват!

94

Анонимен

преди 7 години

Правете тоалетните унисекс и ще разрешите полемиката. Все пак тоалетната е място, където си изпразваш тазовите резервоари, а не място за социални контакти. Най-често комункацията там е безсловесна - кимваш за поздрав ако видиш някого и се заключваш в кабинката за определен размер нужда.Голяма тоалетна полемика!

93

Бай Хой

преди 7 години

Ами как да реагират хората като в дамската тоалетна например влезе брадясал тип определящ се като жена. Или в мъжката да влезе умопомрачителна блондинка с гоолеми "очи" и застане на писоара и се опита да го уцели. Най-малкото е странно

92

Анонимен

преди 7 години

кравария е в ужас.разбраха че в държавата им няма нито един нормален

91

Анонимен

преди 7 години

краварите вече и се раждат транссексуални ........не му е лесно на клоуна тръмпи

90

Анонимен

преди 7 години

""Поразена съм, това са неща, които не съм си и представяла", заяви Лорън Бакети, майка на 10-годишния транссексуален Зак..."===И аз съм поразен - на 10 г., транссексуален, а майка му го защитава. Cбъpкана работа.

89

Курти

преди 7 години

Няма транссексуални - има *** и лесбийки!!!

88

Анонимен

преди 7 години

Ние си клопаме сичките у един нужник.

87

Анонимен

преди 7 години

***, всичката ви втасала, че за това се дърляте. *** работа. Няма ли толкова проблеми на света, че се занимават с това кой къде трябва да ака и да пи$ка.

86

Анонимен

преди 7 години

"До сега си мислех че съм каубой, но вече осъзнах, че съм лесбийка."

85

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКаква лесбийка на 2 години??? Това са ненормални родители, които объркват децата си от толкова ранна възраст, когато те още нямат идея дали са момчета или момичета. После децата били транссексуални.

84

гост

преди 7 години

Много е просто - тези с *** - в ляво ,тези без -в дясно.Тези пререкания са в един свят където либералната *** си търси мястото.И във филмите им болни хора с гордост оповестяват,че не са нормални!Ние - нормалните трябва да се срамуваме ,така ли?На тази колективна идиотия която идва от "най-голямата" демокрация и пълзи по цял свят трябва да бъде сложен край!

83

Селчо

преди 7 години

Ми то и аз съм лезбиец, нали мога да ви предружа в съблекалнята, млада госпожице ?

82

Анонимен

преди 7 години

С малко психиатрична помощ, тези хора биха си наместили чивиите в главата,ама йок, това било съвсем нормална сексуалност, луди майчици, ще решават за две годишните си деца, какъв аджеба е полът им...

81

Анонимен

преди 7 години

Епа то голям кеф така...отиваш в некой бар, опъваш 2-3 водки и внезапно решаваш, че си жена и нахлуваш в женската тоалетна. Или след фитнес, решаваш да нахълташ в женската съблекалня. Ми много ясно, че ще протестирам до небесата!

80

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости. Това си е разстройство на личността. Виновни са родителите и особено изоставените майки. Те превръщат малките си момчета в обратни. Купуват им розови дрехи и всякакви такива глупости. Над 95 процента от обратните живеят с майките си които са самотни. Изводът е ясен. Не се раждаш такъв а *** тетрадка несъзнателно да станеш такъв.

79

Space X

преди 7 години

Aз пък съм демон зaтворен в човешко тяло и то мъжко,тоест непрaвилно избрaно отвсякъде,зaтовa се изхождaм където ми пaдне и хич не ми пукa!

78

Стaной от Aхелой

преди 7 години

В нaшaтa ромскa мaхaлa дето живея,ползвaме зa тодлетнa едни хрaсти!