64

преди 7 години

До родител Малко уточнение само - ако има ефективна присъда не може да работи в съдебната система

63

Партия

преди 7 години

Герб искаше да дава парите ни от данъци на частните училища! Време е да си припомним това.

62

Наблюдател

преди 7 години

Колко ли още гл. секретари и министри трябва да се сменят за да бъдат разкрити истинските извършители на неразгадани те убийства сестри Белнейски и много още?!

61

Анонимен

преди 7 години

Защо го е убил? Пари ли е нямал? Учил в частно училище? Странно...Снимката не е ясна, но достатъчно за да бъде разпознат. Многот странно.

60

родител

преди 7 години

Който има дете знае какво е да се грижиш за него . А какво е да ти убият детето ,не знам и не искам да знам,но мъката е непреодолима за родителите .Този Йоко след 4-5 години ще излезе от затвора и може да продължи образованието си ,а може някога и съдия да стане ?! Но убитото момче няма да се върне никога ......

59

Анонимен

преди 7 години

щом мълчи е виновен,ако беше невинен щеше да се защитава,сега чака и се надява полицаите да не могат да съберат достатъчно доказателства за вината му

58

Анонимен

преди 7 години

Да каже, че е гонил мигранти и е помислил жертвата за нелегален мигрант който е дошъл тук да вилнее и всички ще скочим да го защитаваме и да организираме протести в негова защита. Даже и Джамбазки ще доприпка набърже от Брюксел.

57

Пак до S

преди 7 години

Грешка, филмът "Вила Роза" видяхме преди три години.Колко бързо лети времето!

56

Анонимен

преди 7 години

До Наказателен КодексЯсно е казано, че са били разпитвани хора, "близки до Йоан Матев".Странно, как никой от тях дори не е помислил, на кого му прилича бягащото момче! Или пък са се досетили, но са си замълчали?Дано само не е натъкмена инсценировка.Ако е виновен, трябва да понесе подобаващо наказание.Но не бива да остават несанкционирани и онези, които са проучвали периметъра на местопрестъплението, но не са си направили труда да погледнат в шахтата!

55

Анонимен

преди 7 години

До SИ други ли са правили филм по случая Вила "Роза"?Кои не са оцелели - тези, чийто филм видяхме миналата година или някои други?

54

Know how

преди 7 години

Това, че той е човека от видеото, по никакъв начин не го прави убиец, поне засега.

53

Анонимен

преди 7 години

Сега очакваме самотно да избяга в чужбина, както предишните.

52

Шоп

преди 7 години

До Анонимен Нищо сложно няма. С такива "доказателства" просто ще го пуснат да си ходи вкъщи, а държавата ще плати съдебните разноски. После ще разправят, че "ние ги фащаме, те ги пускат".

51

Анонимен

преди 7 години

не знам дали този йоан е виновен или невинен и не смятам да го коментирам. притеснителното е, че от 2 години разследване има нула свидетели, нула очевидци, нула днк резултати, нула заподозрени, нула намерени оръжия, нула мотиви. само някой се е обадил да каже, че на него му били казали?!? няма даже самопризнание. не знам кой/я завалийка ще се падне да е съдия, ама ако трябва да решава въз основа на 'един чул, че друг казал', бая ще има да се почесва. нещо куцат и реда, и правосъдието у нас май.

50

Шоп

преди 7 години

Ако всичко виси на намерен в канализацията нож, ще го осъдят на куково лето.Най-вероятно се разиграва някаква ПР акция.

49

Анонимен

преди 7 години

как работят е ясно - носят им видеозаписи с ясно заснето лице на крадец, те дори не ги гледат и казват, че е неизвестен извършител, а след още 2 месеца разследването (ако е почвало), се прекратява. между другото, до ден днешен се съмнявам, че оня дебеличкия е убил онова момиче яна в борисовата - осъдиха го само поради това, че са правили секс, а той си каза ясно, че са правили. а преди това бяха сигурни за двама други бездомници и ги държаха с месеци по арестите. системата е малко мистър бийн.

48

защо "загадъчно

преди 7 години

Защо толкова МИСТЕРИОЗНО НЕ се казва НИЩО КОЙ е свидетелят?Видял убийството?Видял И хвърлянето на ножа?( или ЙОан е занесъл ножа в къщи и "някой" го е скрил в полицията?( преди два дни първата инфо бе "ножът е в полицията"??) Сега вече е в шахтата?!?Това момче УБИЛО с НОЖ!Не може нормален човек да убие така: или е ИСКАЛ да види КАК се убива.И сигурно е убивал и други през тези две години... но се успокоява, че НИКОй не знае.Разпитани ли са родителите? незвисимо дали са полицаи, генерали или др.

47

Анонимен

преди 7 години

да, да..много логичен въпрос. как едновременно главният секретар на мвр си подава доброзорно оставката и на другия ден излизат резултатите от камерата и изведнъж точно тогава някой разпознал и съобщил???? и то такъв, дето е бил разпитван преди това, от кръга съученици, приятели, близки?

46

Мдаа

преди 7 години

Гледах преди няколко дни по Crime & Investigation серия за убийството на жена, заклана пред дома си с кухненски нож взет от къщата. Полицията прави претърсване на 3 км периметър около къщата за издирване на ножа, след като не го намират, увеличават периметърна на 10 км. намират го в улична шахта на ръба на периметъра - няколко дни след убийството и не бяха сигурни дали са се запазили отпечатъците и ДНК-то по ножа....правете си изводите как работят тук и как очакват отпечатъци 2 години след намир

45

Анонимен

преди 7 години

чакайте, чакайте! значи още като е станало убийството, са имали този видеозапис и са видели бягащия в същия район? били са и до шахтата? какви улики тогава са събирани? допреди 2 дни не е имало нож и де факто не се е знаело дали точно нож или друг остър предмет е? проверили 30.000 човека и не знам колко си телефона? отделно, кой убиец ще си остави ножа до местопрестъплението, а няма да го хвърли на 10 км? и чисто прагматично, като 'споделяш' че си убил, надали даваш подробности къде е ножът.