9

ОТРЕПКИ

преди 7 години

***!!!

8

Разплащанията да ста

преди 7 години

Разплащанията да стават така както хората искат, не да им се налагат от държавата. Например само по банков път да ставали и т.н.България да стане център на търговията с ценни метали без мито да са поне за 10г.

7

diasen

преди 7 години

държавата се крепи на събраните данъци,а народът на скритите...

6

доста си луд май...

преди 7 години

До Анонимен 5:Абе ти добре плачеш за "нормалните" ама ти усещаш ли как среден бизнес умира или го нвма изобщо и идва ли ти на акъла че "простосмъртните" работят в магазина или бакалията на други "безсмъртни" и като фалира и оставаш не само без увеличение но и без каквато и да е заплата... осузнаваш ли че когато средния бизнес напълно умре от сякви данъчни гаври... 80% от хората остават без работа! Щот държавна работа не виждам да има..

5

Нов

преди 7 години

Герджиков , не се напъвай, няма смисъл.Който и да дойде на власт веднага ще премахне простотиите ти.Гледай само изборите.Трябва да ги спечеле БСП.Обещал си...

4

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ МИСЛЯТ САМО КАК ДА ОБЛЕКЧАТ БИЗНЕСА А КАК ЩЕ ОБЛЕКЧИТЕ ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН. ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ НА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ НЯМА ,НО ЗА НОВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ИМА ,ИМА И ЗА ОХРАНА НА ВЛАСТИМАЩИТЕ ЧЕ И НА ЖЕНИТЕ ИМ,ИМА ЗА НОВИ АВТОМОБИЛИ СЯКАШ БАЩИТЕ ИМ СА ГИ ПРАВИЛИ В АВТОМОБИЛИ , ИМА ЩОМ СВИРНЕ ЦАЦАРОВ ЗА ПАРИ И ВЕДНАГА СЕ НАМИРАТ, НАМИРАТ СЕ ПАРИ И ЗА ВСЯКАКВИ ГЛЕЗОТИИ НА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ...И ТОЗИ НОМЕНКЛАТУРЧИК Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СТАТУКВОТО !

3

Анонимен

преди 7 години

До Герчо с тамбурата 3Няма да се притеснявате другари , вашата любима Корни или др. Лъжа каза , че мисли денонощтно само за бедните . например ще повиши пенсиите с 4.50 лв. на месец . Те имат опит в това .

2

Наблюдател

преди 7 години

Те не "приличат", те са!

1

Анонимен

преди 7 години

От стари уличници нов бардак не се прави...