103

реалнафантазия

преди 3 години

Роро беше малко омерзен ми се струва. В нашата мила родина има натрупана жлъч, негативна енергия, страх. И на него му се искаше да поживее в LA, поне такива му бяха плановете да работи от там. Ако Роро беше жив сега, щяхме да имаме гейминг тв в България 24/7. Всичко за гейминга, новите технологии, интернет и т.н. За съжаление всичките му планове бяха погребани с него. Толкова ми е тъжно, че го няма... :(

102

Анонимен

преди 7 години

Лекарите в болницата говорят, че причината може и да е бактерия, която не реагира на антибиотици и води до белодробна недостатъчност. Не, че вече има някакво значение, дано поне не се е мъчил много.

101

Анонимен

преди 7 години

Тихо лягам в земята ти, живот....

100

USA

преди 7 години

Чест и Почитания !!!Поклон !!!!Мир на Душата му !!!

99

ViP

преди 7 години

RiP

98

Кико

преди 7 години

Бог да го прости!

97

до 138

преди 7 години

Беше водещ в MM и в новините по бнт

96

Анонимен

преди 7 години

Баща му, Вили Кавалджиев, има една страхотна песен - ЖИВОТ. Бог да ги прости, баща и син!

95

Анонимен

преди 7 години

Много готин и позитивен човек беше!Почивай в мир Роро!

94

Kk

преди 7 години

Не знам се пише ОТДЕЛНО ! Не знам,не знам,не знам. Ограмотете се малко бе

93

Жалки човеченца!

преди 7 години

Щом има кой да плюе дори по най-позитивния и добър човек, когото познавам, значи нивото е под нулата.Не го разбирам! Просто немога да намеря достатъчно тежки и обидни думи за отайки, като вас! Знайте, че когато си изпълен със злоба и негативизъм, получаваш точно същото и от живота! Толкова сте низши и елементарни, че е невъзможно да ви обидя!

92

К

преди 7 години

Гаси,много гадно ми стана..Почивай в Мир !

91

Анонимен

преди 7 години

До до 1201. Живяла съм в Англия доста години.2. Защо автоматично ми говорите в мъжки пол, жена не сте ли виждал? Явно не.3. България се пише с главна буква.Така че- билобата ви зове, господинье.

90

Анонимен

преди 7 години

До докторСтига си писал глупости, бе. усложнения след бронхопневмония, това е причината.

89

:(

преди 7 години

Почивай в мир Роро,Хора като теб пратиха така, че преди време чалгаджиите да ги е срам от поведението си, а не да парадират с него! Благодарим. Рано тръгна :(

88

Шоп

преди 7 години

Около Първата световна война са мрели като мухи от "обикновен" грип, т.нар. инфлуенца.

87

Анонимен

преди 7 години

До д-р Хаус"H5N6, H7N9 ..."---Докторе, не се ли пишеше HIV-1, HIV-2 ...

86

Спътник

преди 7 години

Симптомите се появиха на следващия ден след пристигането ми - т.е. днес е 11-ят ден.Но отивам на лекар днес, благодаря за загрижеността.

85

Тико

преди 7 години

Тежка физическа работа не е работил - само ала бала по телевизията и ядене и пиене на корем - така не се става дълголетник.

84

Спътник

преди 7 години

На 13 Февруари пътувах с него в самолета от Доха до София - беше на седалката пред мен и в перфектно здраве и форма.Той не пътуваше сам, а с още няколко човека - за тях не виждам никакви новини, та предполагам не е някакъв сериозен пандемичен вирус.Преди малко прочетох новината и съм шокиран - толкова позитивен човек...В интерес на истината ме мъчи грип от когато се прибрах, но само запушен нос и хрема за момента - четейки тези коментари се замислих - ще ида на лекар ...