27

БАБА БУНА

преди 7 години

ВИДЯХМЕ.

26

др.Сталин

преди 7 години

Всички левскари от т нар демократично преходно време ще бъдат съдени и разстреляни за прокарване на фашистки идеи . Другарите в София да прекръстят след новия 9 септември отбора на Ленин 1917

25

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До БАБА БУНАнаследниците на гочоолу и димитър общи да почнат на чисто, като левски? хахахахх вица на деня

24

гост

преди 7 години

Дозакривай и разпъждай!

23

БАБА БУНА

преди 7 години

КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН,НАЙ ДОБРЕ СЕ СМЕЕ,КАКВОТО ПОЧУКАЛО ,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО,НЕ ИСКАМ АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ,ИСКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ.СОФИЯНСКИ ВИ ДАДЕ СТАДИОНА,НА НИКОГО ДРУГИГО НЕ ДАДЕ БАЗИТЕ,САМО НА ГЕРЕНЧОВЦИ,ПОСТРОИХА МУ СТАДИОН ПАК С НЯКАКВИ ПАРИ ПАК НА ГЕРЕНЧОВЦИ,СЕГА НЯМАТ ПАРИ,ПОСРЕЩНЕТЕ ФАЛИТА,НО ПОНЕ КАЖЕТЕ КОЙ Е ВИНОВЕН,ТО НЕ МОЖЕ ДА НЕ ИМА СЧЕТОВОДНИ ДАННИ,ПОЧНЕТЕ НА ЧИСТО ,КАТО ТЕФТЕРЧЕТО НА ЛЕВСКИ.

22

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

я. освен тва милеем и да се застрелват ранените. закривай!!!!

21

Анонимен

преди 7 години

боре умряха баламите кашата която забъркахте през последните години си я яще вие тъй наречените легенди не искаме акъл пари трябват

20

Анонимен

преди 7 години

закривай

19

КЗЛ+БФС

преди 7 години

С 38 милиона счетоводна загуба и 18 милиона дългове кой луд ще се заеме. Айде попа, катафалката и А окръжна.

18

Анонимен

преди 7 години

Чуя ли "легендата на Левски" и вече ми става лошо.Тези и двамата имат външен вид на обикновени люлянски автоджамбази.Какво образование има Боримиров, че да управлява каквото и да е??

17

Левачка

преди 7 години

Е щом плана е Таки да е собственик на Левски направо ще цъфнете, ама не знам от коя страна точно :)))!

16

naco

преди 7 години

Но все още ли не Сте разбрали другарю Боримиров?! Разбира се,че това ще бъде ЧОВЕК,"бизнесмен" като другаря Гриша Ганчев-обичащ,любящ до болка КЛУБА си ,докато върви ДАЛАВЕРАТА!? А,защо е така ли? Защото ,нямаме ДЪРЖАВА! Защото нямаме ДЪРЖАВНИЦИ,ПАТРИОТИ,които да я ПАЗЯТ,а имаме само "БИЗНЕСМЕНИ",които да я КРАДЪТ!?

15

Морска Дивизия

преди 7 години

До УзунаБащата на Христофорос - Никос разбира от футбол, бил е и треньор в Гърция. Нека той поеме нещата.

14

Узуна

преди 7 години

До какво се мотаетеСамо парите на Христофорос Аманитидис и Афродита трябват, не че те ще управляват. Ще спонсорират а Борето и Наско ще управляват и Синята лавина пак ще мачка.

13

Фен на Левски

преди 7 години

***. Мълчеше като **** когато Иво Тонев съсипваше отбора. В момента, когато Левски имаше само няколко милиона дългове, Тонев вместо да ги върне тези дългове, ги направи 5 пъти повече. Защо беше необходимо да се събаря стадиона и да се харчат излишни пари? Да, знаем, че строителните фирми на Боко се нагушиха покрай този строеж. Знаем, че част от тези пари влезнаха в джобовете на Тонев и на Боко. Сега отбора е в колапс и както е тръгнало, ще последва събрата на ЦСКА. Заради предателите.

12

1 към 1

преди 7 години

Герб и Бойко Борисов почнат ли да говорят че Някой друг ще опорочава изборитеи ще ги купува е все едно Лупи да спасява и Левскицялата какаманджа е от едни и същи по един и същ начин навсякъде

11

до 2

преди 7 години

То и лудогорския балон ке пукне скоро. Не се точи толкова много.Цялото първенство ще се провежда в новата - Цирк Арена.(с извинение към цирка де)

10

Винаги втори ....

преди 7 години

Дори във фалита пак са втори. Съдба...

9

Иво Тонев

преди 7 години

Галена обещава че никога повече няма да приеме апартамент от Иво ТоневПрост футболист Финансов Мениджър НЕ СТАВА

8

Анонимен

преди 7 години

Абе Боре, карате коли по 50 бона в Евра и нагоре. аз карам Фиат на 18 години. Е, от мене ли продължавате да искате да подпомагам. Нещо не ви разбирам посланията.