36

Анонимен

преди 7 години

Аз сам от БСП.Обещавам да направа средната заплата 1500Евра,а миним.пенсия-1000 евро.

35

istina

преди 7 години

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Human_Development_Index ... това е линк към "Индекса на човешко развитие" и това е реалността. 10 години след влизането ни в ЕС ние по човешко развитие сме след Оман, Уругвай, Казахстан, Барбадос, Антигуа и Барбуда ... Черна Гора, БиХ. Това са видимите резултати след 27 години демокрация. Така че всеки да се замисли на изборите искаме ли стари мутри да ни довършат.

34

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИИ БИЛИ НА ВЛАСТ.ТЕ ПОКАЗАХА КАКВО ИСКАТ А ТЕ ИСКАТ САМО ЗА ТЯХ МИЛИОНИ А ЗА НАРОДА ЕДИН ГОЛ К.Р ! ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ПАРТИИ ,КОИТО СА ПОКАЗАЛИ ,ЧЕ ОСВЕН ДА КРАДАТ ДРУГО НЕ ПРАВЯТ. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОВИ ПАРТИИ И АКО И ТЕ НИ ИЗЛЪЖАТ ЩЕ ГИ ОТСВИРИМ И ТЯХ. ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ КОЙТО ЛЪЖЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ОТПАДНЕ ОТ НАШИЯТ ИЗБОР.

33

Анонимен

преди 7 години

През изминалите 27 г. само се краде и се карат кой по-вече е откраднал. Всички властващи до момента превърнаха политиката в скъпа порнография.Народа плаща те ядат пият,*** и пак ядяат пият лъжат и ние плиткоумните гласуваме за тях.Хора проумнейте го нито БСП,нито Герб нито ДПС ще донесат промяната! Кога вълкът ще смени козината си:на кукуво лято.Затова гласувайте или с бюлетина 4 или 16 . Помогнете на тези непримирими хора да ги вкараме в затворите а ако и те излъжат следващият път и тях ще

32

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП,ДПС И ГЕРБ НИ ГОВОРЯТ ,ЧЕ НЯМАЛО ИКОНОМИКА И ЗАТОВА ЗАПЛАТИТЕ СА НИСКИ, И ЗАТОВА И ПЕНСИИТЕ СА ТАКИВА А НЕ КАЗВАТ КАК В ТАЗИ СЛАБА ИКОНОМИКА ТЕ НАТРУПАХА МИЛИОНИ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА СКАПАНАТА НЕПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ,ЗА КОРУПЦИЯТА .....ПЪЛНА ТИШИНА ЗА ГРАБЕЖИТЕ КОИТО 27 Г.ТРОВЯТ БЪЛГАРИНА. ЗАЩО ПАРИ ЗА НАРОДА ВСЕ НЯМА А ЗА ТЯХ ИМА,ЗА СКЪПИ КОЛИ ЗА ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ,ЗА БЕЗБРОЙ ГЛЕЗОТИИ,ЗА ОХРАНА НА КРАДЦИТЕ? ЗАТОВА ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 4 САМО ТЕ КАЗВАТ ИСТИНАТА ЗА

31

Наблюдател

преди 7 години

Ако някой си мисли че сме зимния сезон , се лъже! Сега сме сезона на лъжците!

30

ист

преди 7 години

Пенсионерки от БСП масово забреме няват за да изпълнят обещанието на Нинова -България 8 милиона. Най активни са мъжкарите от трета възраст.

29

Анонимен

преди 7 години

Отишъл депутат на оня свят и му казали да си избере секция от ада. Разглеждайки попаднал на една, където едни пичове играят комар, пушат, пият, а наоколо леки жени. Естествено я избрал. Казали му да влезе, но вътре го очаквали мъки и страдания. Той попитал: защо ме излъгахте? Отговорили му: това бяха само предизборни обещания, но ти вече избра и сега нещата са други.

28

Анонимен

преди 7 години

До ХасанСлушай тогава Нинова. Тя изобщо не лъже!

27

DiesIrae

преди 7 години

Като ще говорим за по високи доходи дайте да си поговорим за данъци. Трябва поголовно съкращаване на 800 000 държавен апарат. Преди да започнем с каквото и да е друго вместо да наливаме още пари в раздути администрации дайте да ги съкратим с поне 70% има стотици хиляди длъжности в държавата който съществуват само за да оправдаят назначението си. Съкратете ги тях. Спрете помощите на всички който не плащат данъци и тогава намалете данъците и ето ви по високи доходи.

26

DiesIrae

преди 7 години

Също така е крайно време да се приемат базови цели за държавата който всяка партия да е задължена да следва. И промени в законите (всички който са били членове на БКП до 1989 да нямат право да се кандидатират в избори и да работят на държавна работа) с други думи 100% от сегашните политици ( и БСП и ГЕРБ и РБ и Патриотите всичките до един са бивши БКП със стари *** нов бардак не прави). Слагат уж нови лица, но те ще са по скамейките няма да ги оставят те да водят. Така, че за какво се хвалят.

25

DiesIrae

преди 7 години

Нито една партия не излиза с реална програма само кухи приказки както винаги. Писна ни вече, искаме да чуем не, че някога си ще вдигнат заплатите, а заплатите ще се вдигнат след като предприемем тази и тази мярка който ще имат еди колко си % ефект и ще освободят еди какъв си ресурс който ще послужи за вдигане на заплатите. Ако тези действия не са изпълнени до еди коя си дата лице Х изпълняващ длъжност У ще подаде оставка и повече няма да участва в политиката! ТОВА ИСКАМЕ ДА ЧУЕМ.

24

TPE3BEH

преди 7 години

5. Всичките червени другари ги пращам на заточение в ЮАР, далече от родината да не си помислят да се връщат тук. Да не бъдем *** като тяхните деди и да ги избиваме.6. Намалявам до минимум всичкото руско влияние в България (АЕЦ Козлодуй, малко газ на нормални цени, Нефтохим да се върне на държавата и шут за Лукойл) и всичките агенти обратно при матушката.7. За 4 години държавата ще стане слънце!

23

TPE3BEH

преди 7 години

Ето една примерна програма ако реша да стана кандидат политик :)Как ще оправя България за 1 мандат:1. Ще събера всичките другаре - червени милионери, които си раздадоха пари след 1989 г., с цялата рода до 9-то коляно.2. Ще им взема всичко - пълна национализация на имущество, пари и активи!3. Всичките средства влизат в държавен пенсионен фонд.4. Освобождавам държавния бюджет от тежестта да плаща пенсии, вдигам заплатите на всички държавни служители, за пример на бизнеса.

22

Анонимен

преди 7 години

Време е за празни обещания и след това за наказателен вот от наша страна.Най много ще го отнесът ГЕРБ и БСП , тези две смъртоносни партии за България. Никога повече не трябва да се допускат във управлението.

21

Анонимен

преди 7 години

да кажат първо откъде натрупаха милиарди в сметките си и тогава ще гласуваме

20

Анонимен

преди 7 години

герб ,БСП и дпс трябва да напуснат политиката

19

Анонимен

преди 7 години

българина е толкова окраден от политиците

18

Анонимен

преди 7 години

хора не гласувайте за тези буклуци

17

Анонимен

преди 7 години

АЗ СЪМ ОПОЗИЦИЯ ЗА МАФИЯТА ,КОЯТО СЕ Е ЗАГНАЗДИЛА В БСП,ДПС И ГЕРБ И ЗАТОВА ЩА ГЛАСУВАМ С БЮЛЕТШИНА 4