40

Анонимен

преди 7 години

Няма лошо, ако родителите й са й помогнали - аз съм родител и бих направил същото за детето ми. По-важното е, че се е задържала. Ако беше бездарна, никой нямаше да помни, чия дъщеря е.

39

Читател

преди 7 години

По сгрешен правоговор, неправилна интонация и липса на дикция може да се конкурира само с баща си; а по тъпотия - с майка си.

38

Анонимен

преди 7 години

Искам да попитам милата дама преди малко какво значение имат годините за любов другото което ко тя е мръднала да коментира то народа нее изпращял друг е случая както на мен ми пречеха разни елементи от завист затова днес в деня на прошката на тях прошка няма поне да се научат на ред а колкото на тая до годините години за любов значение няма

37

Анонимен

преди 7 години

Доста некадърна и отблъскваща.

36

разбит

преди 7 години

Девочката обича да ги разбива...

35

Гого

преди 7 години

Чак пък красиво........

34

Чочо

преди 7 години

Много мразери тук бе. Добро си е момичето, умно, красиво и богато. За последното всъщност не съм много сигурен, но все пак сигурно взема добра заплата.

33

А. Христов

преди 7 години

Аз лично не я харесвам, нито като жена.. поне малко нещо да имаше от майка си, нито като водеща! Лигаво поведение, дразнеща с постоянното си подскачане натам насам, като някаква невротичка! Преиграва, парадира, лиготи се , демонстрира някакво самочувствие, да се чуди човек от къде е го напомпала.. къде и е покритието! Не знам кой я гледа въобще... жалка картинка, ако не бяха техните, щеше да види екран на куково лето!!

32

Анонимен

преди 7 години

Във ВИП брадър ми падна в очите, Въпреки образование в Англия.

31

Анонимен

преди 7 години

От всичко по малко. най-вече посредствена, а с наглото си поведение и отблъскваща.

30

Ицо

преди 7 години

Пълна буца,няма да забравя когато я бяха набутали да води футболното първенство,не помня евро или световно беше...Голям цирк голямо нещо

29

Анонимен

преди 7 години

Петя е една от причините да спра да гледам отвратителната БТВ! Другата е Слави Трифонов. Това е чалга тв с чалга водещи. Много долнопробно ниво, просто на аматьорско равнище. А претендира да е втора нац.тв! Докато такива некадърни и уредени по роднинско-мафиотска линия недоразумения като Петя са на екран, все повече способни и талантливи млади хора ще напускат БГ. Веднъж - два пъти си направих труда да гледам предаването й и усетих, че ще повърна от лигавенето й. И Петя, ако си толкова кадърна и пробивна, защо не остана в Англия да се реализираш, където също се уреди с диплома по бързата п

28

Анонимен

преди 7 години

Същата тази ли ще говори за клишета? Същата, която викаше във вип брадър "мама... къде е мама? Аз виждам една лигла на мама и тати .. Съжалявам

27

Анонимен

преди 7 години

Щерката успява да сбърка ударенията на всяка втора дума и издава дразнещи гърлени звуци.

26

Анонимен

преди 7 години

Клишето вика дръжте клишето. Ама все пак да си толкоз нагъл и *** безспорно трябва да ти идва отвътре

25

Анонимен

преди 7 години

Няколко фамилии са окупирали телевизиите.Непробиваеми са.

24

Анонимен

преди 7 години

Петя Дикова,Сашо Кадиев и Гавазова един дол дренки.....прости и бездарни хора.

23

Анонимен

преди 7 години

Доста приповдигната статия,къде почивала,къде ще ходи на почивка!!Т.е. далеч от простосмъртните!Но изобщо не е на ниво.Хората трябва да усещат артиста и журналиста близко до себе си,а не техните лигавщини!

22

Анонимен

преди 7 години

Петя, наследила си добрите черти на татко си, продължавай в същия дух и ще си топ.

21

Бивш колега

преди 7 години

Тя просто не е журналист. Приповдигнато лъчезарна,независимо за какво става дума с което не може ,,да те хване"Просто фалшивото и самочувствие и пречи. Естественно че е връзкарка.На ниво-фолк певици.Нищо лично но...просто не е за тази професия. Милата а тя си вярва.Просто е резервен играч.