194

Анонимен

преди 7 години

*** EU, както се изрази преди време американската еврейка Виктория Нюланд, отговаряща в Държавния департамент за Евразия. ВЪН ОТРОВНИТЕ ПИПАЛА НА ЕС ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

193

Анонимен

преди 7 години

До европаЧе преди 27 години как живяхме половин век без ЕС ,и във всяко село училище имаше ,и заводи имаше.Е *** и еврохюмнета нямаше наистина.Те ли ще ни липсват.

192

европа

преди 7 години

Французи да искат да се отделят от ЕС го разбирам до някъде,богата държава,ядрена сила,колонии по света,произвежда абсолютно всичко,уникална природа и велика история.Но българи да искат ЕС да се разпадне,при положение че не можем да произведем нито машини,нито военна техника,нито да строим,нито имаме голямо население,нито можем да се защитаваме сами,нито имаме пари.Някой представя ли си България без ЕС?

191

Защо

преди 7 години

Какъв *** трябва да си, че да смяташ, че ако си малък и сам ще си по-добре от това да си в голям и силен съюз? Акъла не ми го побира. Защо РФ не се раздели на "суверенни" републики? Защо УСА не се раздели на 50 държави? Защо Индия не стане ... държавици? Ами Китай и той защо поне Тибет не освободи?

190

Анонимен

преди 7 години

Ако Марин льо Пен не се справи с тоя сатанински проект, жална ни майка.

189

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПрочети поне заглавието и тогава разправяй че не е анти европейска. Тя е не само анти европейска но и анти френска.------------------------------------------------------------------------------------------------------------Не всички споделят мнението, че бъдещето на Европа и Франция в частност е единствено в смесването с араби от третия свят.

188

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 247"Политиката и не е анти-европейска,"--------------Прочети поне заглавието и тогава разправяй че не е анти европейска. Тя е не само анти европейска но и анти френска.

187

Анонимен

преди 7 години

До ама разбира се )"Ама е тъй като четеш само бг медии и медии които са финансирани от Сорес !"---Тези медии не са финансирани от Сорес, а от СОКЕРЕС. :):)

186

+

преди 7 години

До АнонименБъркаш Европа с Германия. Всички искат в Германия, за да цоцат, ама германците почват да се усещат. Освен Германия, в Европа има страни като Италия, Испания, Гърция, че даже и България

185

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 245"ако нямате разум, ръкопляскайте на Меркел и си мислете, че ЕС е рай"-------------------------Да, ЕС е рай. Затова хората от целия свят искат да дойдат тука, включително и любимите ти братушки. Всъщност, в този смисъл, Европа става жертва на успеха си.

184

Анонимен

преди 7 години

то пък сега се разпаряме да печелим от Франция...освен някое рено на старо да си купим. Политиката и не е анти-европейска, а про-френска. Нещо, което у нас не е познато като концепция.

183

Анонимен

преди 7 години

Мадам льо Пен гради част от антиевропейската си политика върху омразата си срещу България и Румъния като ни обвинява че крадем работните им места. Преди два дни беше в една транспортна фирма където насъскваше шофьорите им да стачкуват защото фирмата наемала българи и румънци. На земеделските им стопани разправя че подбиваме цените им с ефтина селскостопанска продукция. Ако тя стане президент е ясно че ние няма да спечелим нищо от нейното президенство. Така че вие продължавайте да и се радвате.

182

Анонимен

преди 7 години

ако нямате разум, ръкопляскайте на Меркел и си мислете, че ЕС е рай, докато осъзнаете, че в хола ви са се заселили араби

181

Анонимен

преди 7 години

Ако имате разум, вижте изкривената и, изкуствена усмивка и преценете що за мошеник е. Партията "Национален фронт" е семейна - принадлежи на баща и, на нея самата и на племенницата и. Първият им помощник извън семейната клика е гей. Тя самата се е развеждала 3 пъти. Преди две години, след големи скандали, изгони баща си от партията им, въпреки че той я е създал. Вижте какви хора са подкрепяни от Путин и са срещу ЕС и им вярвайте че ще ви "оправят".

180

seira

преди 7 години

НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ДЕЛОТО НА ДЕ ГОЛ:ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ ОТ АТЛАНТИКА ДО ВЛАДИВОСТОК - СЪЮЗ НА СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ!!!

179

Анонимен

преди 7 години

КОЙ има полза от слаба и разединена Европа????? КОЙ?

178

Анонимен

преди 7 години

Франция не е имала политик от такъв ранг от времето на Генерал дьо Гол. Браво на Марин и браво за идеята за разпадане на ЕС в този му вид. Вярно че цялата *** *** ще скочи на нея , но тя знае какво прави и за кого го прави. Жената показа на редица мъже политици че нямат топки.

177

късата памет

преди 7 години

на либераса - не помни, когато не му изнася. За оостаналото обвинява измислени герои

176

Анонимен

преди 7 години

ЕС бъдеще на България и Мир! Всички останали трябва да се мачкат и да мълчат.

175

късата памет

преди 7 години

Гледам некъв по надолу ми ползвал ника да пише срещу СЕТА. Ясно е че желанието ти да привлечеш внимание е голямо. Вярвай ми много по лесно ще стане ако имаш собствено мнение и собствен ник. Сега с мнението на Волен и моя ник става манджа с грозде