12

Бай Хой

преди 7 години

Иска да се убием, ама не само веднъж, ами повече пъти за да е сигурно. Само ненормалници.

11

Анонимен

преди 7 години

Тоя не е дрбре нещо му хлопа дьската само да не се зайграе

10

Анонимен

преди 7 години

""" за да гарантира водещата им позиция """-- надолу към дъното.

9

Анонимен

преди 7 години

''' 8 а с руските агенти що ще чиним """И аз имам подобен въпрос - а с америкоските агенти що ще чиним?Само че моят е реторичен, знам много добре отговора.

8

Анонимен

преди 7 години

Тръмп показва начални признаци на изперкване. Първо искаше да преговаряс Русия за намаляване на ядренотовъоръжаване, сега изведнъж пъкАмерика щяла да се въоръжава още.

7

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е националист и естествено ще иска САЩ да са пъри във всяко отношение,което не знчи ,че не трбва да се стреми да има добри отношение с Русия.Путин трябва да разбере,че Русия действително е регионална сила,най-голямата регионална сила ,поради огромната си територия.Населението и е 40% от американското ,а икономически въобще не може да се сравнява със САЩ.

6

Анонимен

преди 7 години

До JJIVanovнема ли да се прибираш обратно в масква?

5

Анонимен

преди 7 години

*** пак си оплюха мониторите :)

4

Анонимен

преди 7 години

Поредният изкукъл и зомбиран от "богоизбраните" янки.Вашингтон трябва да бъде унищожен, а тукашните им агенти ***!

3

Съображение

преди 7 години

Въпросът е комплексен. Не е толкова важно 700 или 7 000 ядрени бойни глави притежаваш, а дали имаш неуловими и неразрушими носители, които са способни да доставят гарантирано тези ядрени бойни глави до вражеската територия и да унищожат целите на противника.

2

Teo

преди 7 години

Който каквото и да говори става дума за пари. САЩ си имат мастит бизнесмен за президент и той просто се възползва от ситуацията. САЩ и Русия имат всеки по около 7000 ядрени бойни глави. Ще се състезават докато ги направят 70 000 ли? Всичко е за поръчки към военно-промишления комплекс - т.е. за пари. А реално 500 глави са достатъчни за всяка една държава - стига стотина да са с мощност като цар-бомба а останалите - според предназначението. Не количеството, качеството е важно!

1

anonimen

преди 7 години

680 милиарда имат за отбрана гледаите сега бизнесменьт и зет му каква ще ясвьршат светьт ще гори хора бдете