14

Анонимен

преди 7 години

Питайте партиите, които се самопредлагат за парламента точно сега, за мигрантите -кога ще си заминават и ако почнат дамънкат нещо за Европа и пари оттамкажете им че ще гледат парламента само отвън и като посетители.

13

Анонимен

преди 7 години

Само по местожителство ли може да се положи подпис?

12

Анонимен

преди 7 години

За ромбове ще питат, нали?

11

Ако преди 50 години

преди 7 години

у нас беше проведен референдум,за да попитат народа дали иска внос на роми,за да ги превъзпитава, да им отстъпва реда си за жилища, да им храни децата и да им изпълнява нормите, сега щяхме да живеем далеч по-безпроблемно.Знаете какъв щеше да е отговорът на народа.Но как да проведат такъв референдум?Само като прочетат въпроса, и на следващия ден никъде в страната вече е нямало да се вее червен байрак. Не знам дали е щяла да последва съветска инванзия и как щеше да се развие съдбата на България

10

Анонимен

преди 7 години

Резултатът е предрешен, не само за Ям-гъл. Целия свят не ги ще. Безсмислено е да питате.

9

Анонимен

преди 7 години

До 9,Селяндурството не е географско понятие, а душевно състояние. Обикновено се характеризира с поведение подобно на това от поговорката за сламката и гредата. Например, не е зле преди да започнеш да инициираш уседналост, да понаучи малко правопис.

8

Анонимен

преди 7 години

НЕ!

7

Анонимен

преди 7 години

Я сега допитвае в София всичйи янболии обратно на село в Ямбол.

6

Жоро

преди 7 години

до референдума и хиляди референдуми да правят съгражданите на болния Сидеров ефекта ще е нулев

5

Бай Хой

преди 7 години

Те икономическите и другите които бягат от войната така са се омешали. Не можеш ги различи. Те и сами не могат. Така, че за какво са подписи. Не ги искаме. Само че, нашите политици са продажници и за жълти стотинки ако някой им каже - Оставете ги! - и ще ги оставят. Не е нормално за един мигрант държавата да осигурява над 1000 лв. , а заплатата на българите да е около 550 лв. Статистиките не ги гледайте - не са верни. Още повече мигранта е платил луди пари на каналджии.

4

Циник до Жоро

преди 7 години

Искал си и ти нещо да кажеш....ама се е получил биогаз! Когато българите - тръгнат да мачкат европейци с тирове ( в името на исляма ) , да се взривяват с пояси С4 на кръсста ( в името на исляма ), да колят собствените си сестри ( в името на исляма ) да режат глави ( в името на исляма ) ....ТОГАВА - ДА ГИ ВРЪЩАТ ОТВСЯКЪДЕ!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Точно в Ямболско ли решиха да правят референдум, Стралджа и другите са шведски вилаети, представям си какви бисери ще сътворят... ако обърнат в правилната посока листчето с въпроса от референдума, пък трябва и да го прочетат... то не е една беля

2

Жоро

преди 7 години

А бе гаврошчета за всичко ще правим референдуми не искали имигранти че и целия свят не иска крадливите и калпави българи които са в пъти в повече ама никой не ги бара по тази логика трябва и тях да ги върнат *** кухи

1

Анонимен

преди 7 години

Знае се кои политици създадоха онези военни конфликти, заради които тамошните хора бягат и търсят убежище. Нека държавите, гласували за въпросните политици, да приемат бежанците. Така ще е справедливо.Що се отнася до така наречените икономически емигранти и до младите мъже, които бягат от войната в родината им - такива не сме длъжни да приемаме. Хем носят опасност от тероризъм, хем са товар за немощния ни бюджет. Имаме да кърпим много дупки, не можем да храним здрави млади хора.