23

Димитров

преди 7 години

Нашествието на мигрантите в Европа е истинска заплаха за християнския свят. Приемайки хуманитарен статут те имат право да доведат цялата си многобройна рода. Всеизвестно е също така, че се развъждат като ***. Установявайки се в Европа те ще ни погълнат. Питам се също журналистите така яростно ги защитават?!

22

Анонимен

преди 7 години

Тези соцманипулатори от т. нар. "Галъп интернешънъл" - Кънчо и Пънчо нямат нищо общо със социологическата агенция Галъп, само неправомерно ползват името за тежест.

21

Анонимен

преди 7 години

До xaxaxaxaxaxaaxxaaxxaВ София куките биха дошли след 10 часа.Поне оня по телефона е признал,че цялата им органозация е такава.Нали Бъчварова искаше в полицията да има яко роми?

20

Толерантен с резачка

преди 7 години

От одеколона ще да е..Американците правят същото което и руснаците преди тях, с тази разлика, че си плащат сметката и възпитано казват Благодаря. Ужасът на руснаците е че Българинът (който им е дал писменост, религия и култура)избра цивилизованото LIFE вместо скапаното робовладелско ЖИЗНЬ. Аз съм обяснил на децата си защото трябва да мразят руският окупатор и защо трябва да хвърлят камък по всеки руснак който видят. А те ще научат на същото и техните деца.П.С. Който не е бил в армията не знае, че такива неща са предвидени и не е сензация случилото се. Сензация е как руските слуги в България

19

Анонимен

преди 7 години

"Обществото вече трудно прави разлика между бежанци и икономически мигранти"Напротив, обществото много добре прави разлика. За това и не одобрява потока от близкия изток и Африка. За сметка на това медиите не правят никаква разлика и за това на всички им казват бежанци.

18

Бай Хо

преди 7 години

Като не можеш да провериш мигранта какъв е - връщай го. За помщите на братята . Лично съм виждал как вземат помощи такива със златни ланци и пръстени по ръцете. Много злато. И BMW отвън. Кражбите на ток, желязо, цветни метали отделно. Сега започнаха и грабежи. Никакви сериозни присъди. Саморазправа ли искате? Стигне ли се до това никоя " ромска" организация няма да помогне. На хората им писна от безчинства. На тия платени от Сорос политици им се вижда края.

17

Анонимен

преди 7 години

До ВИЖДАМЕами кои даде на ромите не закони пенсии --- българите пенсионното правителството.не е виновен кои яде баницата виновен е този които е дал баницата

16

ВИЖДАМЕ

преди 7 години

Българите сме практични хора , трябва да си признаем . Трудолюбиви сме и си пазим изграденото с труда на близо 66 поколения .Дразним се от нечестни хора . Мюсюлманите са грозната страна на хората . Ромите също са хора но те са още по надолу . Днес видяхме Прокуратурата в Разград как осъди близо 350 човека с фалшиви инвалидни пенсии , роми и мюсюлмани . За какво става въпрос ? Та тези хора ограбват други хора Директно , вместо да произвеждат някакъв продукт .И това се прави със Закон приет в НС .

15

Анонимен

преди 7 години

Не сме толкова почитатели на Тръмп,колкото противници на човеконенавистния неолиберален фашистки модел.И точно затова подкрепяме новия американски президент.И дано се споразумеят с най-великия-Владимир Путин.От това светът само ще спечели.

14

Анонимен

преди 7 години

Всички сме русофили и тромпетисти!

13

наблюдател

преди 7 години

И мен ме кефи чичко Тръмп. За предпочитане е здравата рижава мъжка ръка пред меката толерастка хилъристка китка.

12

Оранжевия котарак

преди 7 години

в бялата къща.Велик !

11

Анонимен

преди 7 години

Малка поправка: Това изследване е на WIN Gallup International, което няма нищо общо със световноизвестната Gallup, освен че й представя името като свое. За което е съдена в момента. Но на кой ли чу пукат такива подробности - хората чуват това, което искат да чуват, за другото сме "Ни чул, ни видял, ни разбрал"

10

Ум да ти зайде

преди 7 години

Абе как от представителна извадка от 822 чиляка автоматично прехвърлят резултатите си върху всичкото дето е в тази държава? Какъв изсмукан от пръстите математически апарат позволи на базата на отговорите на по-малко от хиляда човека да се казва милион и седем хиляди мислят така. Ум да ти зайде!

9

E

преди 7 години

До 1ви:Може да се създадат трудови лагери за тези групи, които си изброил, разбира се и ти в това число, ибрико!Иначе би имало полза и за нашата национална сигурност, ако въведем някои от тези ограничения и ние!

8

Анонимен

преди 7 години

Тази извадка да е не е Мара, Гана, Пена и други роднини на социолозите. Как си изкарват ляба тези ора и кой плаща за това проучване?

7

Анонимен

преди 7 години

Тремп е пич.

6

Дзъ

преди 7 години

Негативния ни имидж по отношение на бежанците всъщност ни е в огромна помощ...щото с меркелското слагачество на нашите политици ако бяхме гостоприемни - направо сме си отекли

5

АТАКИСТ

преди 7 години

Няма Путин, няма Тръмп!Да живее Майка Турция и Ердоган Султан.Един е Ердоган и Болен е неговият Пророк.

4

Някакъв пакет от здр

преди 7 години

здравни услуги трябва да се предвиди за всекиго, хора сме. Макар че някои не заслужават - здрави са, имат пари от незаконна дейност, но здравни вноски не плащат, нито пък данъци.Същото важи и за помощите. Ако е работил, но е съкратен, ще получава помощи известно време, като останалите хора. Но нищо друго! Айшето да взима майчински, ако е пълнолетна.Ако е трайно безработна и без образование - само за първото си дете. Детски надбавки - за всички бълг. деца и никакви допълнителни бонуси за никого!