72

Българин

преди 7 години

Тея като им гледам наглите мутри - утре ще вземат ножа и ще ни обясняват, че вече не сме си у къщи. Интелигентно да ги помолим да хващат пътя или....В мюсюлманските страни никой нямаше да се разправя с православни българи бежанци.

71

Анонимен

преди 7 години

това е като лавина в Германия новите българи превзеха цели квартали като германците отдават жилища под наем или продават за 4 г от хубав квартал става гето питайте патило

70

Владо

преди 7 години

Българинът отдавна не е гостоприемен,трудолюбив и добър.доказват го коментарите под статията.Българинът,в частност псевдопатриота е лош и глупав човечец.незнам на къде е тръгнала тази държава с такива хора,но не е на добро.съветвам ви да бъдем малко по-добри за да може да живеем по-добре.

69

един Пелин

преди 7 години

Жители?! Точно тези няколко човека от години не живеят в града. В подписката повечето хора също са от други градове! Колко ти платиха В.К.?

68

хм

преди 7 години

отвратен съм от всички които си мислят колко хуманни трябва да сме... и точно тях искам да видя първи изнасилени от толкова обожаваните им Араби..

67

Някой

преди 7 години

Въпросното семейство изобщо неможе и небива да бъде приемано и третирано като БЕЖАНЦИ, тъй като докато стигне до България е преминало поне през 2 НАПЪЛНО БЕЗОПАСНИ за тях държави където НИЩО НЕ Е ЗАПЛАШВАЛО ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА ИМ! Така че няма никакво основание - Нито правно нито морално да ИСКА нещо.

66

Анонимен

преди 7 години

До 76 не защото никой не иска роми в държавата си

65

до 73

преди 7 години

ааа, ето кой ще приеме арабите, айде взимай си ги и се махайте заедно от БГ!

64

въпрос

преди 7 години

аз сега, ако реша да бягам в С. Арабия, дали ще ми дадат статут и квартира?

63

що

преди 7 години

къв е проблема? пращаме ги на Меркел, защо да се караме тука помежду си. Тя нали е гостоприемна? И мигрантите ползват да ни насъскват едни срещу други. а тия да търсят международното право в Саудитска Арабия или Оман! Къв дирят тук? Бил съм им длъжен!

62

ККК

преди 7 години

Призовавам жителите на Елин Пелин да бъдат твърди и да не се поддават на натиск и поръчани акции. Никой не може да им натрапи чужденци насила.

61

да

преди 7 години

Българското гостоприемство не важи за терористи !!!!!

60

Ахмет-чо

преди 7 години

Аз съм сирийски бежанец от Афганистан. На 16 години съм нищо , че брадата ми е до пъпа. И въобще не съм от ИДИЛ, само няколко сирийки съм изнасилил. Глави не съм рязал.Аз иска живее в България и иска 1500 евро издръжка и млади българки за слугини . Моля помогнете. PS. Не иска да работи като програмис.

59

Осман Паша

преди 7 години

500 години мюсюлмани по тез земи, не ви ли стигнаха ?

58

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че българите се чувстват като мигранти в собствената си държава. А прииждащите искат да живеят по-добре от местните. Няма как при това положение да няма противоречия и непоносимост.

57

factotum

преди 7 години

Тая лелка кво нагло гледа , се едно сме сме й длъжни с нещо!

56

до 56

преди 7 години

До Анонименще ни ги разпредели "по квоти". тя само кани, после разпределя.

55

Койчев

преди 7 години

Имам стара къща на село и бих им я дал на хорицата в България без да има война избягаха над 3 милиона и още нещо...кажете или посочете една държава в света която да иска българи за имигранти...няма на ли?

54

Анонимен

преди 7 години

Ами останалите ни сънародници, не могат да четат, да си кажат имената и да се подпишат, как да пишат коментари!

53

уплашен

преди 7 години

Затриват се българите и българското в България !