102

ПЕТЪР

преди 7 години

До сериозно!!!: ЧАСТ ОТ ТЯХ ОТИДОХА В КТБ ,ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ НА ТАКИВА КАТО РАШИДОВ И ОЩЕ *** НА БОРИСОВ. ИНАЧЕ , ГЕРБ ЩЯХА ДА ЯДАТ ТОЯГАТА -ТЕ СА В ДЪНОТО НА ТАЗИ ДАЛАВЕРА С КТБ.

101

ПЕТЪР

преди 7 години

ДО БОЖИЛ : ХОРАТА ОТДАВНА ИСКАТ ДА СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА "УПРАВЛЕНИЕТО" НА СДС ,КОИТО ЛИКВИДИРАХА ИКОНОМИКАТА И ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г/НЕ СЛЕД 1997 ,КАКТО НЕПРЕКЪСНАТО ТЕ ПОВТАРЯТ/.НО , ИМАЛО ДАВНОСТ И НЕ МОЖЕЛО. ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТРОЯТ НОВИ ЗАТВОРИ ,ЗАЩОТО ДАЛАВЕРИТЕ,КРАЖБИТЕ И ЛИКВИДАЦИЯТА БЕШЕ УЖАСЯВАЩА.

100

ЯНИ

преди 7 години

ПРАВИЛНО ,БЕЗХАБЕРНИК , ВИЖ КАК ЗНАЕШ ЗА КОСТИНБРОД И ДАЛАВЕРИТЕ С ИЗБОРИТЕ ТОГАВА. НО , ПОЯВИ СЕ ЕДИН МАТРОСОВ ,КОЙТО ЗАСТАНА ПРЕД ТЪПАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ И В КРАЙНА СМЕТКА ОПРА ПЕШКИРА. ИНАЧЕ ,ТИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ В ЗАТВОРА - И НЕ САМО ЗА ТОВА ,ЗА ХИЛЯДИ МРЪСОТИИ И ДЕМАГОГИИ.

99

Гошо

преди 7 години

K.Нинова към Борисов: " Тъй като той не посмя, аз го каня на диспут, та да се разберем като мъже." Ама той мъж ли е? Отдавна чукна 50-те.Да не е станал индиферентен, та да се разберете като сестричета?

98

Божил

преди 7 години

Не се наяде,не се накраде- що е то?Отг.: БКП/БСП

97

Божил

преди 7 години

Не се притеснявай Бойко: след 1-2 месеца нещата ще се върнат в нормалното си русло. Но така става,когато ти им прощаваш та даже и властта им остъпваш- затова повече недей им прощава нито отстъпва,а направи пълна ревизия на всички червени правителства от 1944 г. насам: после действай според резултатите и ще спечелиш,а те няма да видят власт най-малко 50 години!

96

Анонимен

преди 7 години

Тиквата дали е еманация на всичко най-долно в човешкото създание?

95

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с интервютата на Цветан Василев? Цацата въобще ли не съзря нищо интересно в тях? Или го е страх да не го МишоБирнат?

94

Кога

преди 7 години

Кога ГЕРБ ще бъдат денацифицирани?

93

Ние бяхме - сега не

преди 7 години

Ако Бойко твърди, че е желал мир, то е само защото вече няма сили повече да ограбва чрез "обществени поръчки", и просто има нужда статуквото са да се запази. Мирът на Бойко е нещо повече от концлагер за намаляващото население на тази страна. Той струти икономиката, чрез реализирането на 1 млрд бюджетен излишък, свиването на частния сектор и подтискането на свободата на словото, а сега казва "само и само да има мир". Ницше твърди, че: най-опасния враг се крие там, където не го търсиш.

92

!!!!!!

преди 7 години

Когато сееш ветрове ще жънеш бури !Или каквото посееш това ще жънеш !

91

моля

преди 7 години

Кой е този Бойко, не се сещам

90

Анонимен

преди 7 години

Бойче, кажи си, че те е страх от дебата с Нинова! Аз пък умирам от любопитство да гледам как се разбирате по мъжки! Ще събера и тайфата, заедно да гледаме. И като те сложи на тясно да не се разревеш за дедо си като Цецка! Шоуто започва скоро, но да си знаем, че не е безплатно, защото ти много скъпо ни излизаш.

89

ще са втори

преди 7 години

Комунистите са толкова глупави и задръстени че не са в сътояние да го осъзнаят.Ако има състезание по глупост ще излязат втори.

88

Анонимен

преди 7 години

Като толкова дбичаш да те снимат,що не кандидатстваш за някоя роля в американски екшън.Ето тази пролет започват 4 амер.продукции,може пък да те вземат.То се видя,че за премиер не ставаш.

87

Анонимен

преди 7 години

Избирателю на ГЕРБ,да не мислиш,че Бойко ще те чака ти да му даваш акъл дали да уволнява като дойде на власт.Бъди сигурен,че това ще е първата му задача,но има една малка подробност и тя е ,че ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДЯТ ВЛАСТ!

86

избирател

преди 7 години

Статията неказва нещо много важно:Служебното правителство и СЛУЖЕБНО а не политическо от което следва че не може да прави политически назначения. То има ЕДНА задача:Да организира избори.Аз ако съм на Бойко, след като спечеля изборите ще кажа на новоназначените да си прибират багажа и да си ходят.Аз лично не бих приел такова назначение сега, за да не си ос.рам пътеките за бъдеще време.

85

Анонимен

преди 7 години

Айде в канала на историята.Можеш да започнеш да си пишеш мемоарите,за да си закръглиш милиардите,ама започни от 90-те години,за да бъде по-интересно.Може и бестселър да стане,знае ли човек.С това богато минало.

84

хахахааааа.....

преди 7 години

Откъде той знае такива думи?

83

Анонимен

преди 7 години

Точно пък ти да говориш за реваншизъм си е чиста наглост и безочие.