27

Футуролог

преди 7 години

Вчера към 19:00 часа по "ТВ България 24" съобщиха че основната версия на полицията е ФУТБОЛНО ХУЛИГАНСТВОИ после дори и те замлъкнаха като че да са ги заплашили с Белене или СибирУбития Георги е намерен заедно с всичките си пари,телефона и т.н.!Грабеж нямаДруга лъжа е че касапина Йоан Матев не е напускал България след като си е имал своя собствена кола и всеки ден пътувал 200 км до Благоевград!Според съседите на семейството на касапина доскоро те пътували в Западна Европа всеки уикенд!

26

Анонимен

преди 7 години

Не намесвайте политическата предизборна надпревара!Две год.минаха наистина случая беше много гаден.Истината винаги трябва да излезе наяве

25

до 30

преди 7 години

От кои телевизии е инфото?Такова нещо не са казали

24

Един мъж

преди 7 години

Ако е той да понеса нужното наказание. Но дори и да е той няма да могат да го осъдят. Сигурен съм на 100 % те и самите раьледващи го знаят. Само един нож има. Това небе доказателство. Виде ли са го да бяга е и. Оплашил се и побегнал. Никой не е видял да напафа жертвата. Липсват сеидетели. Променил си навиците. Е и аз всеки ден си променям някой навик. Много жалко за жертвата. Само Бог знае. Да се надяваме на самопризнания. Ако го гризе съвеста и ако го е направил ще си признае.

23

хахаха до 27

преди 7 години

ти само прочети заглавието на предната статия по темата : ,,Йоан -убиецът на ...." направо в затвора и присъда му издадоха джурналята

22

Ало журналистите

преди 7 години

Не убиец а заподозрян е към момента !

21

Tony

преди 7 години

Sega shte si trenira v zatvora.

20

Анонимен

преди 7 години

До 4типичния съвременен селянин бърза да обвинява без хабер да си има. Отдолу под снимката пише че това не е обвиняемия, а просто негов колега, но четенето явно не ти се отдава

19

клета България

преди 7 години

Евала, браво, браво и пак браво!!! - на разследващите!Давайте все така, за да повярваме, че имаме държава!

18

Анонимен

преди 7 години

Ученолюбиво момче, като Вожда си и всички герберасти.

17

ДС

преди 7 години

Добре бе. Виновен е. Ама какви са тия пихвати за кирливите ризи ? Тези холивудски прожекции сме ги гледали.

16

Циник

преди 7 години

Предния ми коментар е до "викащият политактивист" с коментар 16

15

....

преди 7 години

От тва заглавие как да разбереш за какво става дума? Жълтинки...

14

Циник до 17

преди 7 години

Крещенето е признак на изключително ниска култура!Почакай БСП да дойде на власт...и ще се научиш къде "акат гладните" ГЕРБ ще ти се сторят аматьори!Освен това - какво търси червената ти политагитация - под статията за убийство!Не бяха ли червените на власт - когато у нас върлуваха мутрите, и се трепеха като мухи!Агитатор ми се извъди!

13

Анонимен

преди 7 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНТО СЪМ ДОВОЛЕН, ЧЕ ПОРЕДНОТО УБИЙСТВО В БОРИСОВАТА ГРАДИНА БЕШЕ РАЗКРИТО И ТО ОТ ЛОШИТЕ БСП!!!ТОВА САМО ПОКАЗВА , ЧЕ ГРАБ НЕ СА САМО ЛОШИ ТЕ СА ЧИСТО ЗЛО 10 000 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ БСП!

12

мама ви

преди 7 години

Абе момичета що не ходите да си гледате кефа нейде другаде. Гледайте вашите деца да са живи и здрави, а тоя заподозрения в затвора ще срещне мъжка ласка, не берете грижа за него.

11

Анонимен

преди 7 години

Четете бе! Тоя на снимката е Любомир, не Йоан!

10

До 9-Киро

преди 7 години

Киро на теб ти личи че нямаш мозък

9

От 8

преди 7 години

Не разбрах защо замениха със звездички думата мо_да?

8

До 1, 2, 4

преди 7 години

Абе вие съвсем сте изтрещели.Направо плюете без да четете.Болни сте деца,тоя интернет ви отне доста от акъла.