20

65 годишен

преди 7 години

До Петър Папазов95% ТУК СТЕ ПРОСТАЦИ И НЯКАКВИ *** БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА. АКО ИМАТЕ ПОЗИЦИЯ ИДЕТЕ В ОФИСИТЕ НА ПАРТИИТЕ А НЕ ТАКА!

19

65 годишен

преди 7 години

До РеалистТУК Е ПЪЛНО С ПРОСТИ ХОРА КАТО ТЕБ. А БОЙКО ДА НЕ ДОПУСКА ПОВЕЧЕ ГРЕШКИ!

18

Иван Митев

преди 7 години

Чрез запазване на сегашното неправилно управление на паричната система, партия ГЕРБ подсигурява своя провал.За устойчив политически успех е необходимо правилно управление на паричната система.

17

Анонимен

преди 7 години

най- противните хора в българия *** на еврогейландия-герб

16

11 МИНИСТРИ И ДРРУГИ

преди 7 години

- БАНДАТА НА БОУШЪН. СТАРИ МУЦУНИ И СЪЗАКЛЯТНИЦИ. ПАРИ ИМ ПОД ДИРНИКА, ЗАТОВА НЕ СМЕЯТ ДА СЕ ПУСНАТ - А СА СЕ ПУСНАЛИ, А СА ОТИШЛИ В КАНАЛА, ОТКЪДЕТО СА ИЗПЪЛЗЕЛИ КРАТУНГЕЛА И МУТРИТЕ МУ.

15

Анонимен

преди 7 години

Като ги гледах зад него те пак същите.Със стари *** не става-десито изключително проста и също толкова наглА,Дилян, Цецка,Екатерина дето имала успехи като никой друг както сама се похвали но си пада евтино ***,тя и десито спи с охраната на Бойко....Пълен цирк преди края на бандата.Такива фашисти не сме имали.Но време е за края на един лъжец и крадец

14

вишисто

преди 7 години

Листите са ми ясни. Димитър Пенев ги е редил.Оня от Банкя оная от Плевен физкултурника и ония двамата от Монтана и Враца.Пълна пародия

13

проктолог

преди 7 години

* на ГЕРБ: Куп кандидати, 11 министри, 54% новаци

12

Анонимен

преди 7 години

Какво ли ще правят Бойко,Цецко и Цецка,ако не станат народни представители?Бай Тошо умря,Симеончо си има друга охрана,Първанов не е президент.Явно ще трябва да държи пожарникарски марк-оч!Цецко-говорящ търтей,нищо не знае и не може,вечен клат-ику-рец и майчин хрант-утн-ик,освен да хукне да бяга по новопостроените селски стадиони!Цецка горката,като бележита ант-иком-унистическа юристка,която съселяните й не я пускат да влезе в селото,ще трябва да се цани за шлосерка!Защо на изборите не пробваме?

11

Анонимен

преди 7 години

не че толкова ме кефят, ама ще гласувам за ГЕРБ, защото само те успяха да духнет на *** под опашките. Всички останали правят коалиции с тях .

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9А, според мен, на тоя банкянски ту-пан повече пасва "главатарят на герб".Днесбегето, стига сте го лидеросвали тоя мафи-от. "Лидерът Бойко Борисов!" - Все едно да пишете "Лидерът Ал Капоне". :) Цвъки му измисли този прякор и сега Боко е много горд. :)

9

!

преди 7 години

Ама на масата защо я няма майката на нацията! Нали беше най-подготвена в цялата партия, а сега на преден план - неподготвените?

8

Анонимен

преди 7 години

"... лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов води листите в два избирателни района."---Според мен, е по-добре да се каже само "Бойко Борисов води листите в два избирателни района", за да се избегне тафталогията (лидерът ... води).

7

Петър Папазов

преди 7 години

ГЕРБ е провал! Не само за тези които го основаха но най-вече за тези които му повярваха.Всичките им мандати са недовършени за да не носят отговорност, а друг да бърше ***.Така ще стане и сега ако ГЕРБ успее да залъже "матреала".Той Бойко каза: вие сте прости и аз съм *** -ще се разберем. Дано простите да са поумнели и не гласуват за най-простия.

6

!

преди 7 години

От тези 54% нови лица, на избираеми позиции са само феномените 11/11

5

Анонимен

преди 7 години

Ривете долни кумонисти !!!

4

Гого

преди 7 години

Който милее за България , не трябва да гласува за ГЕРБ.

3

Българин

преди 7 години

НАПРЕД ГЕРБ!Истинските българи са с вас.

2

ББ

преди 7 години

ОСТАВКА!

1

Реалист

преди 7 години

Какво значение има колко са новите, когато главатар им е най - умния пожарникар.