6

Кико Адвайзъри Фърм

преди 7 години

Братя, НИКОГА! Ни-ко-га!!! Нева -*** за нищо на света недейте да взимате кредити просто така, за да похарчите парите за нещо мимолетно и първично! Кредит се взема САМО за покупка на жилище, или някоя друга колатеризирана инвестиция! Кредит за кола е неразумно, кредит за обзавеждане е наивно, а кредит за екскурзия или някаква подобна миазма си е дефиниция за лудост!!! Подлушайте 58670ме, няма да сгрешите!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Вярно е, че много хора теглят бърз кредит за глезотийки, но извън София, масово се теглят тези кредити за близки в болница, за операции и за друти неприятни неща, за които хората, ако имаха друг избор - никога нямаше да ползват услугите на тези мошеници...

4

Анонимен

преди 7 години

Ми те бързите кредити са правени за да спасиш положението за нещо за месец-два или си закъсал до заплата нещо а не да си купуваш смартфон за 1000 лева.

3

Алекс

преди 7 години

На мен пък ми е чудно друго, колко трябва да ти е умствения багаж, за да вземеш кредит 0т 500 лева когато проста сметка показва че за година ще върнеш 1700. Те ипотеките не са толкова дърварски за 25 години. Закони и правила са хубаво нещо ама при липса на акъл нищо не помага.

2

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно вярно,една година ми трябваше в Англия да се измъкна....

1

я го знам бе

преди 7 години

Стойнев не е от тях, както писа човека долу, а момчето си има консултантски бизнес с непостижима, идеална цел - да информира българина и да го направи малко по-грамотен финансово. НЕ СТАВА ! Требе си Айфон, панелка на ипотечен кредит и почивка в Гърция със снимки във Фейсбук...нищо, че заплатата е 600 лв месечно....