10

Анонимен

преди 7 години

С една дума -Трейнспотинг.

9

Таню

преди 7 години

Луди ли сте, бе? "Flibco" имат рейсове през 15 мин до Брюксел, а и до цяла Белгия. Т'ва че има калъфи да ползват таксета... М, не знам к'во да кажа. Навремето от летището край Лиеж и аз аха да се мина да хващам таксе, ама разгледах картата на аерогарата и видях че наблизоима село - съответно и гр. транспорт. Тръгнах натам и не се излъгах. Стигнах до гарата за 1,70е вместо за 50-60, колкото ми предявиха. Ама, иска се и акъл...

8

TRAL

преди 7 години

Има редовни автобуси от една от гарите на Брюксел до летището Шарлероа през 30 минути са и ако си купиш билета по интернет е 14 евро. От другите градове също има автобусни линии, ако си купиш билета по-рано даже е 5 евро(Гент - Шарлероа например) инае е 15 евро. Таксита вземат само тези които са в командировка и им ги плаща фирмата и аз едно време ползвах специално поръчано от Завентем до Гент за 1850 франка(45 евро).

7

видял

преди 7 години

Те там са само по тъмни Белгийци таксиметровите.

6

Анонимен

преди 7 години

Добре че направиха метрото до летището. Защото такива мошеници се мотаеха на софийското летище години наред и никой не ги гонеше.

5

Таксист

преди 7 години

Шофеорите сигурно са Българи, ба Баткоо!!

4

mery

преди 7 години

Летиш до Брюксел /Шарлероа/ с билет за 19,99лв. и после плащаш 180евро за такси. Такъв е живота, ще си стоим в България!

3

Анонимен

преди 7 години

Хубава работа, ама белгийска!

2

Анонимен

преди 7 години

Отвратителни белгийци! Колко по-хубаво си е в България!

1

Бай Иван

преди 7 години

Абе не знам дали само в България лъжат, ама както виждаш там се взимат мерки на време. Тук с копърките не можем да се справим 20г.