10

азазазаза

преди 7 години

До Българовед правилно за множествено число е ПЕТЕЛИ" понимаеш? да та ....

9

Квантов физик

преди 7 години

Кокошкари заловени с яйца петли и кокошки евала на разследващите органи оправдаха си месечната заплата.Какво ще правят иначе ако няма такива смешни кражби как ще отчетат дейност ония с дебелите вратове и с двата не си и помислят да ги пипат,че без работа ще останат и бой ще има.

8

няма значение

преди 7 години

Брееее, голем праз, значи!Ако обичате, обърнете внимание на грандиозното обирджийство, упражнявано безнаказано над клетата ни Родина и над свелия в земята поглед обрулен български народ от страна наши и чуждоземни апаши - моля, плийз, ако обичате и не ни гъбаркайте с кокошкари разни!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Това не си заслужава изобщо да се споменава? Та това е смешна кражба! 350 лева?? ХА ХА ХА ХА. Кражбата се казва когато откраднат милиони или милиарди както се случи с банката на оня селянжър дето ограби КТБ. Ето това е кражба а не кокошкари! Да обаче нали трябва да се отчита дейност и да прикриваме далаверките и кокошкарите вършат работа! Иначе ще се разделиме с 20-те заплатки на куп след пенсиониране! АААА скивахтели къдее ключа от кене.фа?

6

русенка

преди 7 години

Наближава Великден,няма време-действайте...

5

съдия

преди 7 години

За такава крупна кражба на стойност 350 лв. - строг тъмничен затвор!Виж, ако бяха блъснали дете на пешеходна пътека, или пък бяха ромове, убили бабичка заради 5 лв., щяха да са под домашен арест, щото няма опасност да се укрият

4

Анонимен

преди 7 години

Това си е важна новина вече стигнахме до кокошкарите , защото сме преборили едрата престъпност.

3

a kvo stana

преди 7 години

s miliardite iz4eznali ot Kб-Tк-Bп,PARITE NEMA OSADENI SA6TO nema???

2

И-р Стрезов РП Русе

преди 7 години

Уточнение от пресцентъра на МВР: Крадците са оставили само кокошката ***, защото тя за нищо не ставала.

1

Помня

преди 7 години

Със сигурнаст тези са от БСП. Едно време така правихме от предприятията.А Живков казваше: Икономия , икономия , смитайте ъглите.