7

реалист

преди 7 години

Достойна постъпка. Но за съжаление народа сам се спасява както може, защото държавата има други по - важни ангажименти от това да помага на болните хората.

6

Анонимен

преди 7 години

Защо в България няма фонд, който поема лечението на онкоболните. В Турция, където викате, че е "изостанала" уж (ама уж само) има фонд "Льосев", който поема лечението не само на деца еми и на възрастни... Има още много да се учат някои от "шалварите". В "изостаналата" Турция 80% от лекарствата се поемат от държавата, а на пенсионерите 90%... иначе да, на думи сме назад.

5

Анонимен

преди 7 години

До лилиПрава си. Твърде са много, имайки предвид населението на този град - около 50 000.

4

gogo

преди 7 години

Хора, лек за рака има и той е безплатен: goo.gl/e2t6idНо докато има кой да плаща стотици хиляди на лекарската мафия за "лечение", никога няма да чуете за такъв лек.

3

Анонимен

преди 7 години

"Спомням си един Горсов"......................Колкото и да ви звучи светотатствено, това общество има нужда от повече синановци и по-малко горсовци.

2

Анонимен

преди 7 години

Спомням си един Горсов който издyxa парите за лечението на собственото си дете на ротативки.Въпрос на ценности и мироглед.

1

лили

преди 7 години

как може толкова онкоболни в едно населено място , защо се допуска това...и толкова млади да се борят и умират , това е геноцид, това е безобразие............