36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен =Бръкнаха ли ви по бърлогите, а? Тоя рахатлък да грабите вече няма да го имате така безпрепятдтвено, безгранично и безпрецедентно! Въпреки че и ГЕРБКП и БСП сте си едно и също - БКП, ама и в семействата има различни интереси. Но дойде ли до общото - ставате единни. Така че не се безпокой, това ще е временно, но ще ви е обица на ухото - да не се уливате, както досега, да им отстъпвате по малко и на братята си.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Брей, гербушко, къде ти бръкнаха със смените във властта? Бързо забрави, как повсеместно, тихо изринахте всичко, което не беше ГЙЕРБКП, а тия които останаха, бързо-бързо смениха кожата и гербердясаха. Така че, ангелче, не разчитай, че тия преди вас са измрели, както почти измряхте хората живели на топло, яли хляб и домати за 15 стотинки, изхранвали се не с 100 % ГМО и отрови в продуктите... та вие сега да лъжете младите, колко страшно е било без ежедневно банани. Долни лъжци!

34

Анонимен

преди 7 години

До макеМаке, колко ти е акъло бре! Не причай тако, оти че дигнат платата за бензино, че утроят венетката, па и ония от сервизо че се наредат напред с цените, и че видиш тогива... Че се напълни транспорто. Оти ония одгоре нема да намалат цените на транспорто. Че дигнат бензино!

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Или той и покрай нея.

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31На пенсионерите ли завидя бе, мapoдер! На тези, чийто резултат от 50-годишен труд, нагли мързеливи пияници с маски на бизнесмени заграбихте! Че старците три пъти на месеца ако излязат до центъра е много. Да не би да не окрадохте и здравните им вноски, глашатаи на мpъcните ви партийни бaнди. Ако не са картите на пенсионерите, транспортът няма да получи и половината от бюджета си, тарикати! А вие не го и ползвате - продавате салтанати с 30-годишните си таратайки - елате ме вижте!

31

Анонимен

преди 7 години

До breh da mu seАми разбират хората, защо не! И са софиянци! Затова обичат София, искат да я спасят от селяшката пазарна неолиберална алчност, не им е критерий оборът. Не са малограмотни партийци с купени дипломи, които ако ги питаш, кой е Ботев ще отговорят, че е футболен отбор. Унищожиха толкова стара, вековна красота в София. А хората на Запад пазят сгради и монументи от хилядолетия, фирми от векове...не си сменят историята според партията на власт! Затова никога няма да ги стигнем, никога!

30

Анонимен

преди 7 години

Платени от БСП *** навлекли кожата на НПО подобно на вълк агнешка кожа и корумпиран съд - резултатът е налице! Има 15 вида карти, пенсионерите се возят за 8 лв на месец ама иначе ги извлачиха да протестират. Сега, ако ни е толкова акълът ще си довлачат и следващото поколение *** да ни управляват! Хайде, честито! И те видиш ли, все народа защитават - само дето постоянно клатят държавата и се опитват да разкарат хората, които им прецакват схемите!

29

Анонимен

преди 7 години

Вдигнаха билета --> куцо и сакато се качи по колите, защото излиза по-евтино --> сега задръствания и мръсен въздух --> започнаха да дават заден ход и щяло да има дни с безплатен градски транспорт... Аман от некадърници, които си правят експерименти с хората

28

анонимен

преди 7 години

На изборите герб ще надупчи билета. Много врагове малко гласове. Административно ограбване на народа - билети, ток, вода, парно, без повишаване на доходите.

27

breh da mu se

преди 7 години

*** от Спаси София пак нададоха кресливи гласчета. Те са на всяка манджа мерудия, и от финанси разбират, и от архитектура, мани. А са до един без необходимото образование.

26

Анонимен

преди 7 години

Ама как може да слагате минуси на номер 25, разбира се че всички са едни и същи *** и подлеци, те другите веднага ги гонят или просто ги подтискат да не могат да живеят

25

Мирослав

преди 7 години

Естествено че билета е скъп! 1.60 без значение колко спирки или колко време се возя... Да не забравяме, че обществения транспорт преди всичко е жизнено важна услуга за гражданите и държавата не трябва да гони печалба, а само покриване на разходите! Това е естествен монопол! Като искат скъп билет, да изтеглят един заем с който да се обнови изцяло автобусите и трамваите и да го изплащат с билета от 1.60лв! Не да ми вдигат цената с 60% и да се возя в стари, мръсни и студени рейсове!

24

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА как не разбрахте че всичките са едни и съи ***, с едно ръководство, но подвизаващи се под различни абревиатури, и така от 89 та до сега...

23

Анонимен

преди 7 години

Как никой не вижда , че всичко е пунта -мара. В момента ченгетата от ДС правят всичко възможно да създават хаос . След това Нинова , Радев и Герджиков почват политическа чистка без аналог на никое служебно правителство . Ето ви един *** пример. Тунела Ечемишка след нещастието го спряха за една седмица да сменят уж лампите . През това време не го обследваха за безопасност и вчера пак го сряха. Всичко това е да се плюе ГЕРБ , но страда народа . Тази партия БКП-БСП е готова да убива хора .

22

SAFC

преди 7 години

До sante_dogДа, има талони за метрото. Ако беше ползвал метро щеше да знаеш.

21

Анонимен

преди 7 години

В момента метрото е много зле. като стаен авария - в Метрото мълчат като риби, оставят да се събиратн по двеста човека, гора никой не спира идващите, долу никой не казва на хората какво се случва- Дори по гарите на БДЖ като има закъснение ти казват колко голямо е закъснението, в метрото - не. редовон се случва да не работи ескалатор.

20

Трендафилка

преди 7 години

Не разбрахте ли, че НПО-тата работят срещу интересa на народа?!

19

Анонимен

преди 7 години

дана да си оди

18

Анонимен

преди 7 години

Аз лимно понякога си забравям картата. И тогаав ща-не ща в бързането трябав да дам пари за билет. Първо каква е тази цена 1,60- нормално се слагат кръгли цени - 1,00 лева, 1,50 - ами ако нямм 10 ст. ВТоро - качеството на метрото е спаднало, а не се е повишило. Трето - заплатата ми за тези 4-5 години не се е повишила. въпроса - мога ли да осъдя Фандъкова, че повишава цените - мога. Ама данъците не се качвали дълго време - но цените се качиха, а заплатите - не. ще качите заплатите - и тогава.

17

Анонимен

преди 7 години

общинарите са протежета на градска мобилност и са много гладни