17

Смърт на россия

преди 7 години

Да си мишена на Русия е прекрасно нещо.Дълги години през Студената война, а и след това, Германия беше първа мишена за руските ракети. Разбира се мишени бяха и останалите натовски държави САЩ, Франция, Великобритания .Както се знае, животът в тези държави-мишени е най-добър, стандартът там е най-висок.Така че, според мен всяка държава трябва да иска, трябва да настоява, трябва да се бори, да се моли да е цел на руските ракети.Вижте държавите, които не са цел на руските ракети всичките са зле развити, недоразвити икономичеки държави Беларус, Молдова, Армения...... и самата Ру

16

Анонимен

преди 7 години

Направиха му аутопсия в Ню Йорк, с която заметоха следите и чак след това го връщат в Москва.

15

Неканени гости

преди 7 години

Не е християнско да има идоли. Но типично по руски: изтича ти мандата и чао. КГБ си знае работата. И чух че този след края на мандата си щял да се Омъжва за един с цвят на шоколад и да не се прибира в "Родината". И Матушка рус се погрижи за детето си. Но какво изобщо ни интересуват руските навлеци? Не са канени на трапезата.

14

Анонимен

преди 7 години

Sashtitaval interesite na vlasta. No vlasta e isbrana s formalni isbori, ne realni. Taka che milioni v Rusia ne se interesuvat ot tosi NOMENKLATUREN KADUR.

13

Анонимен

преди 7 години

ИСТИНАТА? Покрай Бойко Борисов май забравихме какво е това.

12

Анонимен

преди 7 години

Защитавал интересите на Русия,Бог да го прости

11

Анонимен

преди 7 години

До кажи============И откога да пазиш родината си и да не се подаваш на натиск и шантаж е "престъпление"----Рибентроп също е "защитавал" родинат си подобно на Чуркин ама увисна на бесилката. Каква е разликата между двамата? И двата режима са престъпни.

10

Я гледай....

преди 7 години

До 321 Истината ти е истинала...

9

кажи

преди 7 години

До Анонимен 7 заблуденИ откога да пазиш родината си и да не се подаваш на натиск и шантаж е "престъпление"

8

321

преди 7 години

Това че нашите дипломати са бездарни и предатели не значи че и в другите страни е така,Чуркин в Съвета за сигурност не защитаваше само Русия а и истината,нали все още знаете какво е истина.

7

да

преди 7 години

До ПитамНе си го чувал защото не си се интересувал от събитията по света и политика,посети ютуб и гледай ще промениш мнението си и не само ти.....

6

Анонимен

преди 7 години

Много се лъжат, че раят има нещо общо с руският "рай".

5

Анонимен

преди 7 години

До БФСНенормалното е да защитаваш престъпната политика на Путин.

4

Питам

преди 7 години

До поклон 4 Ти от къде знаеш , като даже не сме чували за този незаменим Чуркин?

3

поклон

преди 7 години

Русия трудно ще намери заместник на Чуркин,той блестящо защитаваше истината и своята страна в тежки моменти и побеждаваше.

2

БФС

преди 7 години

Приятел ,ти вместо да пишеш коментари за починали хора земи си пий хапчетата и си легнай,че като гледам мн си се напрегнал. Това не е нормално човек за злобее в 07:09 сутринта

1

Анонимен

преди 7 години

Да защитаваш престъпната политика на Путин и убийствата в Източна Украйна и Сирия не ти осигурява място в рая.