189

Анонимен

преди 7 години

Който му се говори турски- моля, границата е отворена

188

Анонимен

преди 7 години

Как си турчин,а си роден в България? Как си турчин,а си с българска лична карта? Офф...

187

Източна Тракия

преди 7 години

Като дете от фамилия на изселници от Източна Тракия, искам да попитам кога ще ни бъдат върнати земите и обещетенията от изселването? г-н Местан говори за комунистическите нарушения спрямо българските турци, но не споменава нищо за нарушенията на Турция спрямо Българите изгонения от техните родни места. Чисто Български земи, а не "турски". Като гледам се следва идеология, която е удобна и привлича избиратели. А и цели да раздели обществото с тези негови прояви.

186

ШАРАН БГ

преди 7 години

Тия партии,създадени противоконституционно, само ще лъжат трудолюбивите и съвестни граждани с турско самосъзнание ! Ще ги подстрекават! Ще създават постоянно проблеми на българската държава! Да оставим това, че техните лидери бяха *** на едно друго правителство, на една друга идеолигия !!! И сега / 30 години след 1989 г./ ще правят "лустрации", ще наказвот "виновните" за т.н. "възродителен процес"!?!? Още по-хубаво да изчакат още 30 год. Никой няма да знае, че и те бяхя БКП или ДС членове !

185

мамчето фут

преди 7 години

Г-н Местан, аз като бъгарска гражданка не искам да ми бъде връщано името от Възродителния процес ,защото съм кръстена с българско ,звучно име.

184

Бай Хой

преди 7 години

В България се учи български език, който е официален. Ако всякакви турци или турски *** си мислят че ще променят нещо се лъжат. Тук турско не е било и няма как да стане. Ако стане ще получите втори Кюрдистан. Всяка империя заяла се с българи - изчезва.

183

?!?

преди 7 години

То значи, че всички майки са българки защото не притежават друго гражданство всичко ще учат български.

182

анонимна

преди 7 години

До анонименА вие , какво правите по широкия свят? Стойте си и вие в България и си ровете в кофите за ***.България - за българите, Германия за германците, Франция за французите и т.н.Така е господине , тръгнали сте да пишете по форумите но сте си загубили ЧОВЕЩИНАТА.

181

Антибългарин

преди 7 години

Бо......ът. Евгени Михайлов е по-долен и от Местан.

180

Анонимен

преди 7 години

Комунизмът не е толкова лош.Трябва да му се направят само някои корекции.Той е много лош, ама много лош за хленчещатапсевдоинтелигенция. Майчин език не трябва да е задължителен, афакултативен. Задължителен е официалнияткойто е български. Местан е турски слуга.Целите които преследва са разрушаване на българската държавност под благовидния предлог демократизация за баламосванена наивните.

179

един

преди 7 години

До АнонименПо времето на комунизма във ВСИЧКИ специалности на ВУЗ имаше "запазени" за турците места, които бяха между 10 % и 15 % от всички места за студенти.Ако не ме лъже паметта за местата във ВУЗ-вете за учители и медици блокираните/запазените за турците проценти даже бяха повече.Като не знаеш или се опитваш да манипулираш съобразявайу че все ооще има хора които ПОМНЯТ, включително и взривеният от турци вагон за майки и деца

178

анонимен

преди 7 години

не желая депутати избрани от маичиния език тука е бьлгария които не го еразбрал да се маха от бьлгария свят широк

177

Анонимен

преди 7 години

КОГА ЩЕ ОБЯВЯТ ТУРСКИЯ ГЕНОЦИД НАД НАРОДА НИ ЗА ПРЕСТЪПЕН.ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ ЗА ПРЕСТЪПЕН КОГА ЩЕ ОБЯВЯТ ДЕМОКРАТИЧНИЯ РЕЖИМ ЗА ПРЕСТЪПЕН ЧЕ СЪСИПА ХУБАВАТА НИ ДЪРЖАВА СЛЕД 1989г.

176

др.Сталин

преди 7 години

Каква е тая опозиция в България .Може да иде по дяволите тоя Местан .Заради него да не мисли ,че Америка и СССР ще воюваме ..........

175

Анонимен

преди 7 години

О, чудо --сред приетите в медицинските университети имало и турчета. Ами що да не- с рушвети и връзки може и пилоти да станат.Пожелавам ти здраве, но ако си стоиш зад думите- когато ти се наложи търси да те лекуват точно те:-)))Впрочем аз до сега турчин лекар не съм видял. Това да не е като да правиш баклави или да калайдисваш тави

174

Анонимен

преди 7 години

Ангеле, сега няма привилегии за турците, както никога не е имало, но турците винаги са сред първите класирани по вузовете(можеш да си направиш справка). Ти защо не успя да се класираш никъде?

173

1

преди 7 години

Я па тоя! Да се присъединим към Турция, а??? Да си ходи при майчиния език!

172

Анонимен

преди 7 години

Защо няма турчета сред децата които редовно носят медали от международни олимпиади по математика и информатика?...Може би защото някой като теб не ги допуска в отбора по математика и информатика.Поинтересувай се за списъците на класираните в медицинските университети, ще се изненадаш, че в топ 10 поне 4-5 са турчета.

171

Анонимен

преди 7 години

Като се чуе думата Турция, турски, на хората им се повръща! Искали турски език??? Да си говорят в оборите на този език. Тук официалния език е Българският! Не им харесва, ОК, Турция е зад границата. Заминавайте си там и си говорете на този отвратителен език. Да слушаш турски е наказание! Отвратителен! Баси, живеят изолирани, в Средновековието за което сами са си виновни.

170

Анонимен

преди 7 години

До don"да знаеш от 9 гр. няма как да се скриеш и в миша дупка"без публични заплахи, че НСО и ДАНС ще трябва и него да охранява за твоя и моя сметка.