77

Lan

преди 7 години

На германците им трябва рая...да бачка! Не искат две чужденки да са висшистки, щото им се ще да са от раята. В крайна сметка, ако двечките са упорити, имат акъл и могат да си го позволят, няма нищо лошо да учат! :) Със сигурност те не са ***...което едва ли важи за една голяма група от пришълците.

76

Анонимен

преди 7 години

Аз имам един проблем или парадокс. Ако видя сама забрадена жена на улицата трябва ли да проявя разбиране към нейната култура и да и забърша един шамар, че е излезнала без мъжа си, или да я подмина като расист?

75

Анонимен

преди 7 години

...когато те идват в Европа,плюят на нашите порядки!Тези които се интегрират да единици!Не изкарвайте въпроса на религиозен принцип,християнство е не по -малко проникваща мозъка религия,виждала съм го в Грузия,където са фанатични православни!Дразнещо е ,че те идват,смучат помощи и осигуровки,и живеят сякаш са насред пустинята!Който иска убежище,да работи и да облича дрехи типични за континента,да научи местния език,и чак тогава да претендира,че няма права,ако му е отказана работа например

74

Анонимен

преди 7 години

Била съм в Изтока ,така че смело мога да кажа,не се опитвайте да внушите на хората,че повечето мигранти са образовани с желание да се интегрират!Тези две момичета са огромно изключение,макар и трудно те свикват с порядките на Европа,но това са под 5%от прииждащите ,останалите идват с претенциите да променят света ни,и го правят по брутален начин,позовавайки се на религията си,което е варварско.Дразнещо е,че когато си в Саудитдка Арабия например,не можеш да ходиш без ниджаб или бурка,а когато

73

Анонимен

преди 7 години

Не свиквайте, върнете се във вашият рай.

72

Анонимен

преди 7 години

Две трътки тръгнали за първи път без нашийник и раздали мнение.Пази боже сляпо да прогледа! казваше бай Алеко....

71

гошо

преди 7 години

арабките, мюсюлманите трябва да се концентрират в разсъждения на тема "защо излямските общества структурно не могат да се самоорганизират", "защо имаме постоянни провали на опити за създаване на порядък в ислямски държави", "защо нивото на насилие, нетърпимост, терор, убийства, лицемерие е толкова високо в ислямските общества", "защо ислямскито общества не се справят със проблемите си, а се налага да занимават света със себе си".След това вече нека кажат и за брадата на Кончита Вурст.

70

Мънго Джери

преди 7 години

Ами да бяха избягали в Суадитска Арабия ! Тия са и нагли ...

69

един друг

преди 7 години

Какво има да свикват с гейовете при положение, че тези наклонности при тях са много по-разпространени. Там редовно убиват бебетата ако са момичета за да "запазят рода" и като резултат мъжете са много повече от жените (само вижте мигрантите - 95% мъже). След като няма достатъчно жени (а освен това и наличните са платени) сещате ли се какво им остава на мъжете, които не могат да си купят? А колкото до извращения като вурста....

68

Анонимен

преди 7 години

Нека гледат себе си, от изтока с красота не могат да се похвалят. Космати, големи носове, походки като наакани. Ние проблемите си ги знаем, да критикуват само *** арабистан

67

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗнаеш ли - аз не харесвам Кончита Шнапс не защото е травестит, не защото носи рокля, а защото спечели Евровизия без даже да може да пее. Просто показа, че лобито на LGBT може да нагласи даже резултатите от международен музикален фестивал.Много от българите даже не го/я мразят, а откровено се подиграват. Даже говорих с един австриец случайно - той каза "радбвам се, че спечелихме, ама хич не се радваме с този, с който спечелихме". И той ли е неандерталец според теб?

66

Анонимен

преди 7 години

70, те германците съвсем съзнателно вкарват мигранти на които им се се раждат повече деца, защото приръстът им е отрицателен и няма кой да работи! За разлика от България там има работа и имат добра система за професионално обучение.

65

Руска дезинформация

преди 7 години

Материала е типична руска дезинформация. Още повече няма автор и не е цитиран източника, както е нормално да се прави. "Изнасилената Лиза" в нов вариант.

64

Анонимен

преди 7 години

Тези уж свикват с Германия, но един ден ще се омъжат за някой свой сънародник и той набързо ще ги забули и ще им направи "100" деца и от свикването нищо няма да остане.

63

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха, те повечето българи също са неандерталци като сирийците и мразят Кончита Вурст и хората с нетрадиционна сексуална ориентираност! Единствената разлика е, че българите не носят бурки, но мисленето е същото!

62

Анонимен

преди 7 години

До Дисциплинатор, не е лошо да има такива репортажи, защото това също е едно от лицата на бежанците! Разбирам, че ти е неприятно и ти разваля стереотипа за необразования и агресивен бежанец, който не цели нищо друго освен да изнасили сестра ти, но това си е твой личен проблем!

61

Иво

преди 7 години

38, в България не е ли същото! Имаме и поговорката: Учи сине или дъще за да не работиш!Колко българи си губят времето в университетите за да получат диплома. Не случайно германците са толкова богати! Те наблягат на практичното професионално образование, а не на взимането на университетски дипломи!

60

Анонимен

преди 7 години

"Получавам главоболие всеки път като чуя думите "Beruf" (професия) или пък "Ausbildung" (професионално обучение)", споделя Маяр. "Просто искам да ходя в университет!"Няма такова нахалство!!! Нямам думи и не ги е срам да си признават, ужас

59

анонимен

преди 7 години

преди 40 години в нашия вход под наем живееха момче и момиче от сириястуденти по медицина не разбрахме че има хора в този апарт никакви проблемии сега се чудя кьде са хората завьршили в бьлгария това което в мом се наричабежанци ние си ги имаме в изобилие по селата и гетата нямаме нужда оттакива необразовани хора

58

Дисциплинатор

преди 7 години

Забелязвате ли че в тия репортажи винаги показват млади красиви жени и деца лол