222

Бай Хой

преди 7 години

Крадеца вика - дръжте крадеца. Да беше си стоял на трона, но изглежда не можеш да свършиш нищо до края.

221

Анонимен

преди 7 години

народът ще ги продаде на бсп с гласа си ,така че тикво бъди спокоен и се стягай за пандиза

220

Смяяяааххххххххххххх

преди 7 години

Герб и Бойко Борисов почнат ли да говорят че Някой друг ще опорочава изборитеи ще ги купува е все едно Лупи да спасява и Левски

219

123

преди 7 години

За 10 г. управление на този не годник, държавата, обществото и абсолютно всичко е съсипано, млади, стари, всичко живо бяга от БЪЛГАРИЯ. Не съм вярвал че ще доживея да видя държавата в такова състояние, апропо кой купува изборите вече два пъти?

218

г-н Борисов

преди 7 години

какво Бсп ,кви 5лв? ние сме гласували за Вас и не сме доволни - пропаст зее между бедни и богати, няма здравеопазване, младите емигрират, селата опустяват,пенсионерите мизеруват- и данъци и еврофондове изчезват За кого ще гласуваме не знам -отчаяни сме !

217

красналиев русе

преди 7 години

кой го казва да не намерят пак някоя бюлетина в повече

216

Анонимен

преди 7 години

До 233 анонимен и До 219 анонименГледам тук някои се обвиняват един друг в неграмотност.И двете форми са верни: " на ум" и "наум". Ползват се, обаче, в различни изрази. Например, пише се отделно "Аз имам едно НА УМ" (къде? - в ума), но пишем слято в "АЗ чета НАУМ" (как? - без звук, наречие).А, иначе съм съгласен, че банкянският пожарникар е неграмотен (пише се слято).

215

Избягал

преди 7 години

Лошо няма! Дай му на дивия *** комунизъм, глад, мизерия и празни обещания. Друго не му трябва. Нека мре и изчезва!

214

S

преди 7 години

Знае се по кой начин стават по-добре филмите.И един плаща, пък друг..

213

обективен

преди 7 години

Май ще се окаже вярно , че Тиквата и Иван Костов са от една боя. Много са църни и двамата.

212

Анонимен

преди 7 години

Гербаджиите са най-големите диваци и неграмотници , които сложиха свои предани слуги на всички важни държавни постове.МАХАЙ НАРЕД ,ГЕРДЖИКОВ ! НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ ! НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТИКВАРИ !

211

Анонимен

преди 7 години

Не, просто искат да спасят българите от изчезване, защото вие от гроб натам я карате.

210

Анонимен

преди 7 години

Понеже споменаваш и КТБ,трябва да дадеш обяснение на хората защо хвърли милиарди народна пара за спасяването на частна банка????И още-ти знаеше ли,че КТБ ще фалира,нещо,в което много хора те подозират.Къде отидоха парите на КТБ?Кой ги открадна?Дано тези след вас успеят да открият крадците.За да не се повтаря.

209

Гербер

преди 7 години

До 250. Глу.пак, ако някой ни е връщал назад, това винаги са били червените маймуни.

208

изнервен

преди 7 години

Мандатите бяха катастрофални, ама според патешкия ти червен мозък. Защото резултатите говорят друго, независимо от твоите глу.пости. А като беше катастрофален първият защо веднага след това ГЕРБ пак беше първи, и на евроизборите, и на другите парламентарни, и на местните (президентските ги остави, те бяха друга история)? Защо, бе кратун? А вашият Орешарски колко изкара? Колко изкара Виденов? То оттук нататък, който и да дойде на власт, няма да изкара дълго, просто защото *** иска всичко сега.

207

Анонимен

преди 7 години

Вече не си ни интересен.Даже и лакърдиите ти вече не са ни интересни.Но най-лошото е,че ни върна много години назад.Дори от Евростат те предупреждаваха елегантно,че сме най-бедната страна в Европа.И ти се "трогна".Даде на пенсионерите по 5 лв.като за бог да прости.А в същото време уж фалирала Гърция раздаде на всички за Коледа по една цяла заплата и пенсия.Твоето високомерие и абсолютно притъпена чувствителност настроиха хората срещу теб и сега обещаваш реки от мед и масло,но никой не ти вярва.

206

Анонимен

преди 7 години

Всеки съди по себе си. Но да за се правиш на ощипана булка след два катастрофални и недовършени мандата си е меко казано наглост. И да обясняваш, какво си щял да направиш в третия.....

205

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ! Другите не стават.

204

Анонимен

преди 7 години

До До 219 анонименТази работа има речници. Има и граматика. Направи си сам справка.

203

Винету

преди 7 години

До 237. Каскет, ти от коя квартална партийна организация си? Само вие червените мухоморки обичате да говорите от името на целия народ, ама това беше при комунизма.