23

Анонимен

преди 7 години

Прав е баце като казваше, 1е много кофти мит;рял има. Как може да съдейства на полиция като на всеки е ясно че у нас има само милиция!

22

Хахаха

преди 7 години

Е не това вече е виц на деня - полиция, адвокат и чужденец, банкова сметка, ваучери ... без коментар. Всеки с малко над 50 IQ би се усетил че е абсолютна постановка.

21

До 21

преди 7 години

Когато започнеш и ти да пестиш като пенсионерите, не хилядарки, милиончета ще мяташ през балкона.

20

Анонимен

преди 7 години

Бедните бабета мятат по 36 хилядарки, младежът имал само 770 лв. Еххх кога ще стигнем комунистическите пенсии.

19

Я пак гледай....

преди 7 години

Този трябва да е част от младежкия ГЕРБ.

18

До 13

преди 7 години

"И освен това, запитайте се, защо няма хванат нито един ало-измамник при положение, че операторите пазят входящите и изходящите телефонние номера 6 месеца,">>Пазят се доста повече време, но какво от това...<<"а сим-карти не се продават без лична карта.">>Има случаи, в които предплатени симкарти се активират "на килограм" на името на дилъра, който ги доставя.<<"Колко пари измъкнаха досега...">>Не е ясно дали въобще има такива измами. Замислял ли си се. че това може да са медийни сценарии?!<<

17

Я гледай....

преди 7 години

Този е готов за младежкото БСП.

16

петя

преди 7 години

А бе много странно!Все ревем,че сме бедни,че нямаме пари,а пък баби и дядовци вадят хиляди и ги дават на измамниците.Как така става тая,тези хора не ядат ли ,вода не пият ли?А и този сега-нали младежите са безработни,от къде нямери една заплата да даде?

15

Анонимен

преди 7 години

Думите,,лош материал"не принадлежат на Б.Б. Чуйте думите му вГугъла./В ЧИКАГО/ Този термин е перефразиран и използван от Корнелия.,,Пенсионери,ц...гани,турци плюс вие които избягахте ,това е материала който гласува"това са думите.А не е ли така?

14

Калинка-Малинка...

преди 7 години

Верно ли вече полицията не иска пари? иска ама по 10-20-50...

13

Анонимен

преди 7 години

И такива 24 годишни гласуват и определят бъдещето ни .....

12

Анонимен

преди 7 години

И освен това, запитайте се, защо няма хванат нито един ало-измамник при положение, че операторите пазят входящите и изходящите телефонние номера 6 месеца, а сим-карти не се продават без лична карта. Има какво да се направи, просто полицията е комбина с измамницие, няма друго обяснение. Колко пари измъкнаха досега от пенсионери - стотици хиляди. И схемите продължават. Чак имитират прокурори, забележете.

11

Анонимен

преди 7 години

Преди час ми се обади някой от английски номер. Вдигнах и проведох следния разговор "Ало? Ало. Да? Помниш ли ме? Не, кой е? Аз съм. Кой си ти. Аз съм бе. Бачкахме заедно. Много се съмнявам да сме "бачкали "заедно, чао.". Не знам каква е схемата този път, но и не ме интересува. Внимавайте хора. На всеки може да се случи. Измнаниците нахитряват, а жертвите определено не са случайни. Каквото и да ви говорят, проверявайте информацията два пъти.

10

Анонимен

преди 7 години

Оглави класацията за най-млада овца в отрасъла

9

един друг

преди 7 години

Мдаа, прав си е Б.Б. Дори мат'ряла не е лош ами направо си е кошмарен. Но с това разполагаме...

8

Маркуча

преди 7 години

Бастyн се ценз.

7

Андрешко

преди 7 години

Политиците правят така,че българската нация все повече да затъ.пява с лошата си образователна система. *** материал лесно се манипулира и лъже.

6

Полина

преди 7 години

Нека да ги лъжат измамниците, като сатолкова прости. Всеки ден предупреждават по телевизора да не седоверяват, но кой да слуша.Лош "матриал", както казва "тиквора".Е кой ни е виновен?

5

Анонимен

преди 7 години

Колко глупав трябва да си за да се хванеш на това... никога полиция няма да ви иска пари на ръка вие що сте толкова мaлoумни??? Егато аз глупавата нация!

4

MAKEDON

преди 7 години

Ahahahahahaaaa ........ 24 g. dedo kako brzo ostarevte be vie Bolgarite cela drzava stanavte stari prdlovci......