108

пенко

преди 6 години

Или си земеделец или си военен ! Днес настъпва времето на ХИБРИДИТЕ и агентът на ЦРУ Ненчев- вероятно е бил най- подходящ за новата българска инвалидна "армия" ! Целият му род е в САЩ . Поляците не могат да мислят за МИГ-както българите за автомобил "Мурад".

107

Петко

преди 6 години

Този и Ц. Ц., който беше осъден на 2 инстанции, защо не са в затвора ?

106

Анонимен

преди 7 години

Очевадно е руски.

105

патриот

преди 7 години

Българския съд сергея,Волен,Х. Бисеров,Масларка, всички покай далаверата Белене ,Чоков.... и знайни и незнайни шумкари на прехода . Но ще съдят човек който спаси кражбата на милиони от руската мафия.

104

за затвора си

преди 7 години

Руски или народен няма значения...по-важно е да облечеш кариран костюм защото си за там

103

ГНЕВЕН

преди 7 години

Ако прокурора беше руски ,сега Мокета щеше да е в Сибир.А той обикаля като мас-тия с Рада Дъл.боката от медия в медия.Най-добре да отиде в Ново село при своите краварски братя и там да реве.И без това краварите са тук по негова покана.

102

Анонимен

преди 7 години

Този вярва ли си? Всеки, хванат да гази лука веднага се изкарва "политически"!

101

БАБА БУНА

преди 7 години

ТОЗИ МИНИСТЪР МАЙ НА ОТБРАНАТА Е МНОГО ИЗПЕРКАЛ,ИЛИ НАЧАЛНИЦИТЕ МУ СА ОТТАТЪК КОНТИНЕНТА,ОТКЪДЕ ТАКЪВ ЕФЕЛИЗЪМ НА ЕДИН ЗЕМЕДЕЛЕЦ,ТОЗИ НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЕ ДОРИ НА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА,МНОГО Е СМЕЛ, КАТО ТРАКТОР НА ЗЕЛЕНА ПОЛЯНА.ВСЕ РУСНАЦИ МУ СА В ГЛАВАТА,ДА ГО ПРАТЯТ В РУСКИ ЗАТВОР ДА ВИДИШ КАКВО СЕ НАРИЧА ПАТРИОТИЗЪМ.

100

воплите не помагат

преди 7 години

Навремето за да унизят жените и дъщерите на българската интелигенция и въобще културните хора пращаха ц-роми да ги изнасилват.Пак така ще бъде!

99

просто човек

преди 7 години

Не прави чест на Президента. Той беше като къртица в министерството за да плете интриги за да може да сложи прът в колелото на България.Много от писаните и неписани свидетелства са фабрикувани от него.Ако това беше в един Прод-Зеленчук щеше да е обществено укоримо.Но имайки предвид обществената значимост на деянието, вече можем да говорим за предателство.Делото трябва да бъде публично и изказванията на Президента трябва да бъдат записвани за да могат бъдещите поколиния да ги четат и да зная

98

САМО ДОСТ!!!

преди 7 години

ЗА ОТМЪЩЕНИЕ И ПРОТЕСТ---ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДОСТ!!!!!ГЛАСУВАЙТЕ И ВИЕ!!!ПО -ДОБРЕ Е ...СУЛТАНА ДА СИ ДОЙДЕ!!!СЛАВА НА СУЛТАН--ЕРДОГАН!!!

97

воплите не помагат

преди 7 години

В България стана традиция като хванат някой престъпник за деянията му, той веднага да почне да издава вопли, че е "политически тероризиран" или " е обект на преследване от чужди интереси" . Та и Ненчев така, ще повие, ще покряка и накрая ще ходи в затвора . Там наистина го чака един чуждоземен квадратен , но ще му го набият не руснаци, а ромите -само да им падне

96

Рюски

преди 7 години

Парле ву франсе,дебело п.асе?

95

есхач

преди 7 години

Когато караш Хонда и трябва да я ремонтираш не отиваш в сервиз на Опел. Всеки производител си държи лицензите и технологиите за поддръжка. стига истерии искам да видя как Ф-22 се ремонтира примерно в Япония или Китай.

94

Анонимен

преди 7 години

Не може ва е руски прокурора...нали посланика на КГБ в България каза, че не вижда руски "отпускари" тук !

93

до 112

преди 7 години

Ако Русия ни беше ограбвала от посочената за научност и достоверност дата в истеричното ви изявление, нямаше да можеш да пишеш, а щеше да си търкаш путурите по някой чукар и да събираш козите, а не да тракаш на компютър.Същото щеше да бъде и с този министър, който не би и сънувал, че ще дойде от селото в града.Кои са българските интереси?Аз съм сигурен, че не съвпадат с интересите на правителството на бб.Кой попита и научи от българите какви са българските интереси?

92

Анонимен

преди 7 години

Де факто БСП е кремълска НПО, а де юре Радев е изпълнител на опорните точки.

91

Анонимен

преди 7 години

Както и да усуквате, в правото е написано защо едни хора ги вика прокурора, а други -не.Надали го викат, че си е присадил коса тук там с парите на данъкоплатците.Има правила, които се спазват.Независимо, че правосъдието не е на ниво, пишещите не могат да съдят по симпатии и антипатии.Нищо в очите на порядъчните хора не оправдава крадеца и мошеника.Очевидно той не е в това министерство да работи, а да си припечели някой лев, занимавайки се с неща, които не са му по багажа.Да Фнимава.

90

Анонимен

преди 7 години

В България вече се извършва чистка по указания от Кремъл !

89

Анонимен

преди 7 години

български , руски все едно престъпленията са факт