14

Анонимен

преди 7 години

ГОСПОДИ, КАКВО ОТВРАТИТЕЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ- МИЛИОНЕРИТЕ В ДПС ЩЕ СЕ БОРЯТ АКТИВНО ЗА СОЦИАЛНО ИЗРАВНЯВАНЕ С БЕДНИТЕ- АНАЛОГИЧНО НА БСП- ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ В НАСТЪПАТЕЛНА БОРБА С БЕДНОСТТА И СОЦИАЛНОТЕ НЕРАВЕНСТВО- ЗНАЧИ ТИЯ С ДВОРЦИТЕ И ЯХТИТЕ, КОИТО ИЗГОНИХА НАЙ ТРУДОЛЮБИВАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ИЗРАВНЯВАТ С БЕДНИТЕ- И ОТ ДЕК НА ДЕК ВА- ЕТА ТИА ЛИДЕРЕ ЖИВЕЯ ЕДИН ЖИВОТ ЗАТОВА СА ВОЗАТ НА ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, А НИА СМЕ БЕДНИ И ЗАТОВА ЖИВЕЕМ ЕДИН ЖИВОТ- ГОСПОДИ- ТИА СА НАДСКОЧИХА.

13

Крумовградчанин

преди 7 години

Господин Карадайъ незнам дали си вярваш но народа този път няма да се хване на въдицата.най голяма е безработицата в общини където управляват ДПС най бедни са депесарските общини за здравеопазването в същите общини хич да не говорим ненасищането на себихан Мехмед е факт обезлюдяването е неоспоримо бай бай

12

u4en

преди 7 години

Малко ви остава !..ДОСТ 4 %.....ДПС 3.7% ...Доган в КАУША и всички далавери на светло !

11

Демографска единица

преди 7 години

Брей тая зла демография,беее. Ами с демографската криза кога ще е битката?

10

Брадвата

преди 7 години

..спонсорирано, разбира се

9

Идиот

преди 7 години

Теа пак повече от смешни станаха, и Българските турци вече не им вярват.

8

Анонимен

преди 7 години

Напоследък в борбата си ДПС използва атакизи.

7

БАБА КУНА

преди 7 години

САМО ЧЕ В СЛУЧАЯ НА ДПС ИНВЕСТИЦИИТЕ СА С ОБРАТЕН ХОД - КЪМ ДЖОБОВЕТЕ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ !!!

6

Др Сталин

преди 7 години

БСП 40 % ГЕРБ 16 ДПС 10 ОП -5 Останалите няма да влязат.

5

Анонимен

преди 7 години

ДПС... имали програма! Хахаха най-добрата смешка за деня.

4

някой си

преди 7 години

Въх ... Карадайъ, почти ме убеди... инвестиции тинтириминтири за обръчи от фирми те тва е... гоУеми борци се оказахте... много милеете за народа...ще ме разплачеш...

3

Анонимен

преди 7 години

Борбата с бедността и демографската криза са двете основни теми, на които стъпва предизборната платформа на ДПС......и за промени в политиките за трудова миграция с оглед внос на недостигащи специалисти и работници за българската икономика...С други думи да внасяме мюмюни дето ще гласуват за ДПС, с оглед подмяната на българите с близко-източна плява. Тези защо още не са обесени, като национални предатели ?

2

Бай Ристо

преди 7 години

Знаем ги тези инвестиции - държавния и общински бюджет инвестират в обръчите на Доган.

1

Анонимен

преди 7 години

Др. Радев и др. Герджиков , затворете държавата и нищо да не работи , спрете тока , водата и всички пътища докато не се избере БСП-ДПС на власт. След това назначете за началник на затвора в Белене др. Това Томов , защото това му е наследстван пост от баща му . Ура..а...а...а да живее БКП-БСП .