14

А АЗ

преди 7 години

ИСКАМ SPIN-OFF ЗА OBI-WAN KENOBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОЩЕ НЕ Е КЪСНО!!!!! ДИСНИИИИИИ, ЧУВАТЕ ЛИ МЕ, ИЛИ СТЕ СЕДНАЛИ НА УШИТЕ СИ????

13

Анонимен

преди 7 години

Ще е добре да има и гей авантюра в филма защо люк да не е гей

12

Кольо

преди 7 години

До Факт"Междузвездни войни приключи с 6 серии" . Не, Междузвездни войни приключи с първите 3 серии! Сега не можем да очакваме нещо подобно, защото времената и хората се менят, а други фактори генерират печалбите - най-вече CGI. Филмите сега се правят за максимално широка аудитория и следват спуснати "опорни точки" (присъствие на жени и чернокожи задължително, примерно). Иначе 7 серия е развален римейк на "Нова надежда", а Роуг Уан беше неочаквано добър, макар и в различен стил.

11

Издислав

преди 7 години

Издисхан?

10

Анонимен

преди 7 години

Аман от ментета!

9

Анонимен

преди 7 години

Хан Соло из космоса литешеееееееееее :)

8

Анонимен

преди 7 години

Смешното е, че в момента анимацията "Междузвездни войни - бунтовниците" е далеч повече "Междузвездни войни", отколкото полюциите, които излизат като продължение. А Хан Соло, както и Индиана Джоунс, може да бъде само Харисън Форд.

7

АнтиКаруцар

преди 7 години

Дисни такова милкване ще ударят на Звездни войни, че свят ще ни се завие.

6

Анонимен

преди 7 години

Лакомията за пари край няма! Превърнаха култов филм в сапунка!

5

Анонимен

преди 7 години

Ако бяха намалили примерно 100 пъти бойните сцени в Rogue One, може би щеше да стане нещо по-добро.

4

Истината

преди 7 години

Двете нови серии, които се опитаха да пришият към оригиналните шест серии, меко казано не струваха - само стандартни ефекти, без грам мисъл. Няма основание да се очаква нещо повече и от това, което се подготвя. Бих се радвал да не е така, но вероятността да стане нещо свястно клони към НУЛА, защото са се плъзнали по холивудски - стандартни неща, които сякаш си ги гледал поне 100 пъти в други холивудски филми, но за тях това е върха на майсторството!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Реално новите части са по-добри от първите три части. Първите части са смешни откъм ефекти, но тогава е нямало cgi. Така, че съм на мнение че трябва да има римейк на първите три части.

2

Факт

преди 7 години

Междузвездни войни приключи с 6 серии. Всичко след тях е пародия и се опити да се печели на база славата на тези 6 серии.

1

орк

преди 7 години

не знам от къде го намериха този ръб да изпълнява най- най- най- любимия ми герой. За мен Хан Соло е само един- Харисън Форд