12

Пояснение

преди 7 години

Браво за това постижение, дано има още такива! А сега, един въпрос към автора на статията: Бихте ли ми разтълкували началното изречение: "Двама българи успяха да покорят световната българска сцена". Мооооля?

11

реалист

преди 7 години

Браво за постижението, но едно не ми хареса - "Ако сме искали, сме можели да се изнесем". Да, може ли сте, ама дали щяхте да имате 230 служителя? Знам много добре как се прави ИТ фирма в няколко западни държави и мога да кажа, че ИТ бизнесмените в България са разглезени до безкрай - наготово обучени кадърни кадри, нула инвестиции, ниски разходи за заплати, готова печалба! Да ви кажа ли колко по закон се плаща в западна държава за сферата на образованието, което е отделно от данъците? 15%!

10

Анонимен

преди 7 години

Те работят в България! И са много добри. Това, което правят за киното е една малка част от нещата им, но пък носи най-голяма популярност.

9

Анонимен

преди 7 години

Това което му връчиха не се състоя по време на официалната церемония за Оскарите!Долнопробната и фалшива церемонийка на която присъстваше той ,само отзад на фона имаше изобразени оскари на картинка, а всъщност някаква друга награда му връчиха която нямаше нищо общо с Оскар.Всичко беше нагласено за да може ЛА индустрията да избегне критики и нападки от висшите комитети и профсъюзи че не зачита чужденците от из.бл които работят в индустрията, и им замазаха очите с някво желязо за награ

8

Браво!

преди 7 години

Стахотни специалисти! Пожелавам им още множество успехи в бъдеще!

7

ФХ

преди 7 години

Много се радвам, че има новина, която е изцяло положителна, както и коментарите!

6

Christov

преди 7 години

Sladuri! :-)

5

Браво!

преди 7 години

БРАВО!

4

Владо

преди 7 години

Ей, хора да срещна една статия, която си заслужава да се прочете. Егати

3

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам на този младеж прекрасната му усмивка никога да не слиза от доброто му лице!Нека да работят със своя партньор, да бъдат едно цяло и де постигат още повече!Приятелството, единомислието, трудолюбието и постоянството в стремежа си да се развиваш, дава този голям плод.Ако можеше това да бъде навсякъде!

2

Анонимен

преди 7 години

Няма какво повече да се говори.Освен да ги поздравиш за хъса и куража им! И късмет!

1

Анонимен

преди 7 години

Ето това са истински патриоти и достойни българи, прославящи България и вдъхващи надежда за останалите българи, а не тези, които наричат себе си такива.