13

До 13-Анонимен

преди 7 години

Ти ходил ли си някога в живота си на теаър? Политиката е съвсем друга бира,но констатацията ти е лаишка и детска.

12

Цирк Балкански

преди 7 години

Б.аси цирка! Нема хора, нема... На таз тесла само неуспели хора на изкуството могат да се вържат. До Николета Лозанова ще опрете накрая зорлем да я правите дупетатка

11

въх

преди 7 години

АМИ КЪДЕ СА В ЛИСТИТЕ ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА,НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА,ЗЛАТКА ДИМИТРОВА?МОЛЯ,НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАТАЛИЯ ГУРКОВА-ТА ТЯ Е ЮРИСТ.ИКО СЪМ ПРОПУСНАЛА НЯКОГО,МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИ!

10

1

преди 7 години

Юруш за депутатски места, без значение от коя партия и формация! Отврат!

9

Анонимен

преди 7 години

Това е безумно!!! Толкова малко хора се дореждата да играят по театрите и да се снимат във филми, дори без връзки или разтворени крака е почти невъзможно, не зависимо дали си зажършил НАТФИЗ, НБУ или друг училище, а сега искат да правят нещо за което хората учат по 4-5 години!!! Еми тогава и всеки да се записва да играе в театъра, да ги видим актьорчетата, какво ще ядат! Всяка жаба да си знае гьола!

8

9К51

преди 7 години

За съжаление и тук в политиката сме си дълбок ориент ... в България никой не чете програмите на партиите, а това е най-важното. Политиците използват известните лица, като лъскава опаковка, която трябва да продаде калпава стока ... и номера минава. Разбира се и тези актьори са гладни и им се иска да похапнат от държавната баница, да посучат от еврофондовете и симбиозата се получава ..и двете страни са на келепир ... народа обаче пати..

7

ШибиРиби

преди 7 години

Като не могат да правят пари с изкуство ще пробват с политика. Те и там толкова ще правят ама нейсе.

6

михала

преди 7 години

Всеки си търси късмета. Политиката стана сцена защото сцената не е ремонтирана.Призванията се променят според политическата конюктура. Парата прави борбата , а по-добре пара без борба., по принципа на мислещите.

5

питанката

преди 7 години

Какво точно ще свърши музикант и артист в законодателен орган? Ще симулира "активност" по въпроси, за които няма даже бегла представа. Освен че ще взема незаслужена заплата, ще се боричка за привилегии и друга далавера. Гнусно е!!!

4

skunka

преди 7 години

Механизмът работи изрядно, междупартийно и последователно. Повредените части се заменят, негодните части - още по - скоро. Механизмът работи последователно и безотказно вече 27-28 години. Трябва ни нов механизъм, но уви, оставам песимист..

3

я,Милото

преди 7 години

аз пък си мислех,че това е само роля,но му личеше ,че играе себе си като характер."Изкуството е отражение на действителноста"

2

sport

преди 7 години

Нали, по-добре е да оставим на "професионалистите" народни представители да си вършат работата. Основните качества на т.нар. народни представители в последните години са: пълна липса на морал, висока степен на родоотстъпничество и още по-висока степен на меркантилност. Ако и в следващият парламент е така, то ще имаме още една стабилна група емигранти.

1

Анонимен

преди 7 години

Всички гладни музиканти,спортисти и артисти,трябва да знаят,че като влязат в парламента никой няма да се съобразява с тяхното мнение.Ще изпълняват стриктно нарежданията на ръководствата на парламентарните си групи.Така,че дори някой от тях да са с чисти намерения няма да ги осъществят.Парламентът е законодателен орган.Какво може да направи един измислен генерал,музикант или спортист?