13

Анонимен

преди 7 години

Единственото хубаво в първата част са актьорите - и двамата са много красиви. Сюжета е блудкава боза, която наистина трудно бе допаднала на нормален човек.

12

Шукария

преди 7 години

На фона на туземните предизборни коалиции 50-те нюанса са направо "Малката булка"

11

Анонимен

преди 7 години

прочетох един коментар:Води се еротика само защото главният герой има пари. Ако нямаше, щяха да го освидетелстват като психопат.Относно аудиторията - основни объркали се хора. Филмът се води за лица над 16 години, но не вярвам на някого над тази вързаст да му допадне.

10

Анонимен

преди 7 години

Не съм го гледал, но досега чувам само мнения на разочарование от познатите ми. Явно българинът има някакво мръсно подсъзнание или се доверява на тълпата, а "специалистите" мерят всичко пари и правят неадекватни изводи.

9

АНОНИМЕН

преди 7 години

Хайде сега,всички комплексарчета да се хванат за ръчичка и да посетят някоч прожекция на Миньоните

8

wtf

преди 7 години

абе хора нямате ли порно във вас за гледане че ходите на кино заради тази боза

7

Pulp fiction

преди 7 години

Ами той българина е голям "специалист" по всичко свързано с тънката част, затова е първа жичка за такива филми. В Бълкария хората още масово са закостели в 15-и век по отношение на секса и затова много се котират подобни филми и турски сериали.

6

Анонимен

преди 7 години

Някой може ли да каже който е ходил каква е аудиторията на всеки един от филмите?

5

G

преди 7 години

Третата серия ще се казва:Петдесет нюуанса КАФЯВО.Тогава ще счупят тупомера.

4

ЯЯ

преди 7 години

Освен навиране на топчета във детеродните и органи и разни връзвания със оборски пособия за друго не се сещам да ми направи впечатление във филма ... явно авторката не е виждала секс през живота си и го е избила на извратения ...

3

Анонимен

преди 7 години

Най-лесно за смилане е.

2

Ирина

преди 7 години

Униклен филм! Харесвам режисурата, сценария и актьорския състав, разбира се. Заслужава да бъде най-гледан филм на годината. Браво на Е.Л. Джеймс и нейният съпруг за прекрасното изживяване, което ни предоставиха! :)

1

Анонимен

преди 7 години

Факт, че сме изпростели съвсем, от първата част на филма само 15 мин едва издържах, толкова малоумно нещо не бях гледала, представям си втора част, че да даеш пари и за кино за тая боза!