7

срамно

преди 7 години

е заплащането на учителя в България, скоро училищата ще бъдат без учители, ще учат децата ви афганистанци, араби и пакистанци

6

Учителите

преди 7 години

Е що са станали учители като знаят ,че там няма пари? От любовта към науката и ромчетата школници!

5

:-)

преди 7 години

Странна новина! Нали същите тия хора са плащали осигуровки по-големи от учителска заплата! Респективно те ще получат и пенсия по-голяма от учителска заплата. По-интересна новина би била "ххххх учители получават заплата по-малка от обезщетение на борсата".

4

jeez

преди 7 години

И аз съм със средно обезщетение от 1100 лв .но не виждам смисъл защо трябва да се тръби тази новина.Защо не биехте тъпана , когато внасях по 500+лв данъци .

3

Таню

преди 7 години

Оня ден, в бюрото по труда, точно една тетка ми броеше кинтите от трудовото обезщетение (1281лв средно - зависи от броя работни дни в месеца). Не можах да повярвам, че точно на нея трябваше да и обяснявам, че това е проява на изключителна непрофесионалност от нейна страна, а сега гледам и журналята се хванали на хорото... Ееей, мишки, а това че в писмото от НОИ пише че за последните 24 месеца съм вкарал в държавата като осигуровки 58 бона - имал бол пари, нали? Ега ти и мат'реяла, думи не'ам!...

2

Анонимен

преди 7 години

На тези дето гледам по цял ден да пият в близката кръчма и не са се хващали на работа от времето на Виденов, и 150 лева са им много.

1

8

преди 7 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРОФЕСИЯ"ТРАЙНО БЕЗРАБОТЕН" ДА ИЗЧЕЗНЕ.