21

Анонимен

преди 7 години

До ОбективенНа доизживяване е БКП/БСП.Това пролича още през 1990 г. Оттогава, чрез манипулации при броенето на бюлетините и посредством други трикове, тази партия е поддържана като жив мъртвец, като зомби! Тя е отживелица, използвана от една шепа безочливи хора, за да се донаграбят.

20

От 1990 г. до 2016 г

преди 7 години

винаги гласувам!Не мисля, че е вредна опцията "Не подкрепям никого".Гласувам на всички избори, но на два пъти пуснах празен плик. С това аз казах "Съдбата на моята Родина ме интересува, затова участвам в изборите. Но не одобрявам нито един от кандидатите!"Това също е позиция, откъде накъде някой ще я приравнява с ***?Много им се ще на някои да бъде премахната тази опция, та насила да накарат избирателя да гласува за някого. И вероятно разчитат този някой да е столетницата. Как пък не!

19

ще гласувам

преди 7 години

за Да, България, за Христо и умна Боряна.

18

Чалга за народа

преди 7 години

Няма не искам, няма недей Щом те поискам ставам злодей.

17

Обективен

преди 7 години

Идеята е добра - показва, че хората не желаят партиите, които са на изборите, а не че просто не са отишли да гласуват или пък са сложили празен плик без бюлетина, което може да се смята като грешно гласуване. Проблемът е, че политиците бързо осъзнаха, че в един момент може 90% от бюлетините да са против всички и никоя партия да не прескочи бариерата от 4%. Първи се осъзнаха партиите, които са доизживяване, като например СДС, ДСБ, ДБГ на Кунева, както и по-малките партии и го махнаха.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен17Еми то няма кой друг да я прескочи.

15

Анонимен

преди 7 години

Тя самата идея си беше за ***. Щом не подкрепям никого, няма що да ходя да гласувам доброзорно.

14

Анонимен

преди 7 години

Надявам се разбойническия блок да не прескочи бариерата от 4%.

13

Някой

преди 7 години

До анонимен11И аз като Вас, но към Русия и Турция ще добавя и Франция (основна причина за спиране на блокове 1-4 на АЕЦ, Германия (с политиката да им храним мaймуните нов внос), САЩ не на последно място и т. нт. всички които са си купили по някой от нашите продажници и ядат от нашият скромен бюджет (енерго, ГМО и т. нт.). Към списъка с кандидати за народни престъпници ще добавя "Тодор Живков" и ще гласувам за него та дано разберат какво искам да им кажа. Те ще разберат, но какво ли им пука...

12

Анонимен

преди 7 години

Ххахаах. Махнахте го, за да не се види, че негласувалите са главната политическа сила :)

11

Анонимен

преди 7 години

Ето така постъпват политиците, срещу тъ пия и заспал народ.Къде са протестите??? Заспал народ.

10

Анонимен

преди 7 години

Аха. Ясно. За да не отидат няколкото "реформатори" на ***, гласовете на 180 000 граждани ще идат на ***. Колко лесно си решават проблемите...

9

анонимен

преди 7 години

аз ще гласувам ЗА НИКОИ защото ми писна от всичките сега ми докараха и ам воискии ме направиха мишена и на русия и на турция

8

Анонимен

преди 7 години

А това че си изразил мнение, а те ти казват "мнението ти няма да се зачита, защото не ни отърва" не е ли нарушение на конституцията?

7

Idealist

преди 7 години

Не вотът "Не подкрепям никого" е на ***, а изборният закон с клауза "Задължително гласуване'' е на ***. Измишльотините на "големия политик" Цветан Цветанов. С всеки ден простотията става се по-голяма и обхваща всички свери на живота. Не ходете да гласувате на тези избори, бойкотирайте ги, за да стане сегашната политическа върхушка нелигитимна!

6

Николова смешна си

преди 7 години

Защо не вземеш да престанеш с приказките си виж Червената снаха която им е на чело на деформаторите и се скрий някъде.

5

Анонимен

преди 7 години

Всички партии се изредиха да управляват, аз лично не забелязах държавата да е дръпнала напред при която и да е от тях... но какъвто народа такива и народните представители.

4

Анонимен

преди 7 години

Редно би било процентното не подкрепям никого +неявилите се да остават като вакантни бройки от 240-те

3

Црен Ваньо

преди 7 години

Сини Билшевики,напред!!!

2

смЕх

преди 7 години

На деформаторите тези 180 хиляди гласа са им най-малкия проблем те и без другото отиват на бо.клука и именно поради това червената кукунева се на прави на умряла лисица ,че се оттегля от депутатската надпревара тънките и сметки са насочени отново я към Брюксел ,я към някой апетитен банков борд на директорите ("Париба").