113

Gas radio

преди 7 години

Poiasnenie na detailite po neustoikite pri neplastane da ima prozrachno...ili Radev pravi barter niakoia ot saprugite si??Stot i Potroshenkov otkaza demonstrativno plastaneto .....Da n ostanem bez ostrov Boll shevica?

112

браво на Президента

преди 7 години

Румбата Радев е възпитаник и генерал от НАТО и иска съвместни учения и мероприятия със съюзниците от Алианса а таварищките Нинова и Йотова нямат нищо против за разлика от рублофилчетата *** дето никой не ги брои за живи

111

Шоп

преди 7 години

НАТО просто ще държи отцепление, докато ВСУ кърти лугандонските терористи.А *** вече заяви, че проблемът си е вътрешен за Украйна и тя не е страна в конфликта. Този път ако стрелят през границата, Украйна ще им отвърне.

110

Анонимен

преди 7 години

До БебаПоздравления за чувството за хумор! От един съвременен Бай *** се е получило доста добра хипербола!

109

комунетата да мълчат

преди 7 години

Естественно и Румбата Радев е за съвместни учения и присъствие на НАТО какъвто възпитаник е и той

108

есхач

преди 7 години

С три изречения президента Радев показа кой какво е правил през 2016г какви ангажименти са поети. Потвърди позицията си заради която подаде рапорт за напускане на ВВС(да плащаме за въздушна охрана на други държави) тоест отстоява това което е обещал. Показа,че няма да търпи махленски свади на хора които не разбират и грам от управление на кризи и сигурност(все пак го е специализирал в САЩ). Кандидат политиците да се занимават с предизборната кампания,но не на гърба на президентската институция.

107

Шоп

преди 7 години

*** е точно 5 пъти по-слаба от НАТО.И всички приказки, че уж били нещо уникално, са обикновена пропаганда.Те нямат достатъчно войска за война, могат само да седят в глуха защита. Това лято ще ги бъхти ВСУ, а после ако много им харесва, ще им се изредят и европейските армии.

106

Анонимен

преди 7 години

Квичете ли, квичете ли соросотиквоиди. Квичете, квичетееее. Радост за ушите.

105

Анонимен

преди 7 години

Измекярите на Сорос да се преориентират в словоблудските си набези, защото изпадат в раздвоение на личността по отношение на НАТО, не че са личности, но напоследък вземат все по-ясна антинатовска позиция. Сбъркани са!

104

Беба

преди 7 години

Бойко не е комунист. Това че бил член на БКП не го прави такъв. Бойко е истински европеец. Това си личи от осанката, облеклото, поведението му, походката, ясната и граматически правилна реч, възвисеното му и одухотворено излъчване. Той е ТОЙ!

103

Анонимен

преди 7 години

Най-достоен за президент е Цецка Цачева, с чисто комунистическо минало, не като на Бойко. Тогава България можеше успешно да излезе от НАТО. Пропуснат шанс за тези сорос олиго---френи, които сега пищят срещу натовския генерал Радев. Пищетеее, няма да ви огрее.

102

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов не беше ли отявлен пронатовец. Какви ги плещи сега против НАТО. Комуниста Бойко си е комунист.

101

Анонимен

преди 7 години

*** 129 чети повече и не се опитвай да пишеш.

100

Реплика

преди 7 години

На коя армия е главнокомандващ Г.з ?

99

16 МИЛИАРДА

преди 7 години

пробра ТИКВАТА, които децата на нашите деца ще връщат. И на всичко отгоре лъже , че не бил докарал натовци да летят тук за пари. АРЕ У ЗАТВОРА ПРЕСТЪПНИКО

98

Анонимен

преди 7 години

И президента гоце обещаваше голЕм шлем, ама накрая само платихме пари на телефонните измамници

97

ТИКВАТА

преди 7 години

си намери майстора. Бил му бил обиден, че Генералът летец не търсил неговата закрила. Че може ли ОРЕЛ да търси закрила от чакал

96

АХ НЕНЧЕВ, НЕНЧЕВ

преди 7 години

ще си в една килия с бай СТАВРИ

95

Анонимен

преди 7 години

Хващам се на бас, че ГЕНЕРАЛ ДЕСИ пише постове във фейсбук от името на обединителя на нацията, докато той сладко хърка в кревата

94

ТИКВАТА

преди 7 години

да си плати от паричките дето аверката ЦЕЦА-СЕКСА *** от ПАМПОРОВО-АД