27

Анонимен

преди 7 години

Няма условия, далече сте от добри условия за велосипеден транспорт г-жо Фандъкова, иначе идеята е добра.

26

тигъра

преди 7 години

С тези тесни улици само колела ни трябват.Ще има да ги блъскат колите,а те ще блъскат пешеходците.

25

Негър Скиор

преди 7 години

Кой е луд да вярва на фъндъкова? Миналата година обеща, че за Коледа ще дойдат полунови трамваи от Базел, Швейцария. Някой да ги е видял!? Аз не. Юрданка много лъже, но за сметка на това осчетоводява безумията си.

24

PUMPKIN OF BANKJA

преди 7 години

Това начинание няма да изкара и 2 седмици, освен, ако колелата не са застраховани и не се купуват непрекъснато нови. И да не бъде откраднато цялото колело, най-малкото ще бъде счупено или с окрадени части. Как и на кого ще се търси отговорност за това?

23

Men

преди 7 години

А къде да ги караме тези велосипеди? Същото като с тротоарите-къде да вървим, ако искаме да се движим пеша? Като се правят ремонти на улици да се планират велоалеии, но с умисъл, а не на парче. Трябва да има цялостен план за велоалеи.

22

Анонимен

преди 7 години

София нито е с релефа нито с климата на Амстердам, ама нейсе...

21

Анонимен

преди 7 години

Това е едно добро начало, но кога ще се въведе ред в шоферския психодиспансер? Не е ли крайно време някой да внуши на оръфляците, които прекарват целия си живот в задръстванията, че има и друг начин?

20

Колио

преди 7 години

Картовка нямали кои да и каже че топлата вода отдавна е открита.Прахта в къщата се беше с мокра кърпа.а на вьн се мие с вода не с колела. Справка 1986 Беларус.несамо фини ами и светеше чостици мият.

19

Бай Иван

преди 7 години

Представям си някоя кифла с колелото към МОЛ-а.

18

Анонимен

преди 7 години

Голяма гротеска. Пешеходеца вече има само опция да се придвижва по въздух, а велосипедиста е 100% самоубиец. Общината колела под наем ще дава... До преди 15 години цяла София с байк я минавах, днес вадя колелото само по великден, когато почти няма трафик, хем живея на половин километър от парк. А до там? Поредното от пусто в празно...

17

ааа

преди 7 години

В Бургас това го има от 5 години ...

16

Анонимен

преди 7 години

Все пак доскоро не беше в приоритетите на София изграждането на инфраструктура за велосипеди но явно на някой му дойде малко акъл.Замърсяването на София не е проблем от ден ,два .На мен лично ми прави впечатление всеки път като отида до София.Слава Богу,че не ми се налага да живея там.

15

Анонимен

преди 7 години

Доколкото разбирам идентификацията, ще е притежателя на телефона, идеята не е лоша ,но да видим как точно ще работи на практика.Че в нашата мила страна понякога и най добрите идеи, стават ужасни.Дано да сработи, София има нужда от подобни работещи проекти а не от подобни побългарени проекти.

14

Анонимен

преди 7 години

След като бъде направена инфраструктурата!Не знам кога.

13

Петър

преди 7 години

В Барселона е така, но разликата е, че там има истински велоалеи. Всичко е направено за велосипедистисте. Изключително приятно е да се придвижваш на велосипед. Тука е само проформа, ако оцелееш.

12

Анонимен

преди 7 години

Прочетох го като "*** под наем".

11

Анонимен

преди 7 години

Голямо "бране" ще падне. Впрочем направиха го за кратко във Виена преди около 10-тина години. И изтраяха точно 2 седмици велосипедите. Хем Австрия - полицията не си бърка по дупките. Значи в София - 2-3 часа най-много да изкарат. Дали с флекс, ножовка, гнили зъби - бай мангаууу чака джилязу.

10

Анонимен

преди 7 години

Абе някой им е дал пари от Европа и гледат да замажат очите. Ще купят от Илиянци китайски брички, а ще ги отметнат като японски. очите им са еднакви, нали?

9

fasfas

преди 7 години

Колело под наем в София - и като паркираш някъде за малко и го свият, ходи го плащай цялото. Този град е тотална катастрофа.

8

Анонимен

преди 7 години

И не се казва "колелета", а "колела".