22

Вальо

преди 3 години

Въобще никакви мерки няма да ме накара да спра да пуша или пък някакви си граждански организации които си нямат друга работа освен да си налагат мнението навсякъде.

21

Вальо

преди 3 години

До спас: Е те и простите хора си изливат комплексите.

20

Бай-Ван

преди 7 години

Пръкнаха се секви граждански,неграждански,формални ,неформални,и още 1 куп организации,дето всичко са им криви.Аве аланколовци,нима преди 50г. имаше некви реклами ,м?! Къде ?! А децата пак пушеха ! Поне аз съм съвременник на онези събития и всичко видях със собствените си очи.Няма как родителят да пуши като комин,а в същото време да казва на детето си...не пуши,вредно е ! Създават деца,после искат някой друг да им ги гледа ,или ги оставят улицата да ги възпитава.Карушата пада до дървото.

19

Еуфория

преди 7 години

Чудесно! Тук в Канада цигарите не са изложени да се виждат, а са под рафтовете. Децата не пушат.

18

търговска глупост

преди 7 години

"Търговците убедени, че това би съсипало бизнеса им"Същият рев беше и за забраната да се пуши на обществени места.

17

Interntlumpen

преди 7 години

До АнонименТочно така! Аз точно това исках да напиша, но ти ме изпревари.Както и да е.. От реклами алкохолик и пушач не се става. Всъщност те и сега са забранени.

16

Анонимен

преди 7 години

Рекламата била причина за пушенето????? Пълна глупост! Ниската култура, комплекса на българина защото е мачкан от векове, бедността и липсата на переспектива, неравенството с ненормално забогатели бандюги/крадци/лъжци, липсата на лична свобода на мисълта и действието, това са причините. Никой никого не може да накара нещо което не се желае!!

15

Анонимен

преди 7 години

То и на наркотиците е ограничена рекламата, ама какво от това.

14

Анонимен

преди 7 години

До бай ***, нито родителите ми, нито баби и дядовци, пушеха, аз и сустра ми пушем. Средата не е само семейството, особено пък днес.

13

бай ганю

преди 7 години

ако родителите не пушат шанса децата да пропушат е минимален те копират възрастните и растат с културата на глупостта пушене рекламите не променят нищо това е отбий номер

12

Анонимен

преди 7 години

Ами да и не само цигари,а и алкохол също.

11

Пешо*

преди 7 години

Без реклами на цигари, алкохол, сладкиши и лекарства!Парите не са по-важни от живота.

10

Анонимен

преди 7 години

В дадената ситуация не мога да подкрепа търговците, живота на децата ни, а и не само, е над парите.

9

спас

преди 7 години

За 1 кутия цигари 20 лв. и това е стига с тези смукачи комини кюнци итн. само простите хора пушат.

8

НОВО

преди 7 години

Мой приятел имаше ферма за крави - изкарваше си хляба до миналата година .Държавата го накара принудително да спре с Абсурдни Закони . Един от тях беше че трябва да има баня за кравите - той я направи по изискванията , фаянс , тарекот , душове . Когато комисията пристигна се оказа че Закона е променен - преди на 50 крави една баня , сега на 10 крави една баня .

7

Утвърден участник

преди 7 години

Някакви си там, нещо искали... Ами да искат. Всеки може да иска, но не всеки получава.

6

Анонимен

преди 7 години

А рекламите на лекрства против запек, или диария, както и на дамски превръзки, когато хората вечерят може, нали! Спирайте наред, не само цигарите.

5

Халал оферта

преди 7 години

Значи трябва да спрат и рекламите на чипс, брускети, вафли, дъвки, близалки, американските хамбургери и всичко от т.нар junk food. Това също са вредни неща, които не само децата, но и възрастните не трябва да ядат.

4

Анонимен

преди 7 години

На мен ми е приятно да си пуша.Спрете им тва,забранете им онова и ги карайте да се чувстват виновни щото на Н'кого от делтата на река Мотаба 100-те малки негърчета са гладни.Или,че на белите мечки им е топло пък те обичали на по-хладно.Наслаждавайте се на животът защото никога няма да сте отново млади.Кога ще му се радвате?Като станете 90годишни мумии?

3

Анонимен

преди 7 години

Нали има демокрация как ще забранят реклама ?