12

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за намаляване на тец-овете, но проблема е че те са много голяма част от общия енергиен микс. Мисля че идва момента за следващото поскъпване на тока, пред вид факта че плащаме най-ефтиния ток в Европа.

11

БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

Договора за присъединяване на България към ЕС - спиране на ТЕЦ -вете . По това време Кунева успя да спре АЕЦ Козлодуй .Никъде не пише и никой от ЕС не искат да спрат битовото отопление на въглища и дърва .Кунева се обърка какво е АЕЦ , ТЕЦ , ВЕЦ и печка на дърва . Най-големия и най- канцерогения е Дизела .Кунева също се обърка за ромите в Образованието - даде по 30 евро месечно на Родителите вместо на децата .

10

ЕИЙЙ тъпаци

преди 7 години

КАКВО ТЪРСЯТ ? В старите архиви на Фюрера (че е зъл, зъл е ама практичен) -Въглища на Бензин или газ !

9

Андрешко

преди 7 години

След като завършим санирането да поставим чертата и да кажем: Санирането ни излезе едиколко си милиарда и дълготрайност 5години,а ако не бяхме спрели строителството на АЕЦ Белене щеше да излезе едиколко си милиарда и щеше да работи повече от 30 год. Май Живков ще излезе по далновиден от сегашните ни политици.

8

Андрешко

преди 7 години

Мартин Димитров,който много говореше от трибуната на НС,че България има достатъчно ел.централи и не ни трябва Белене да каже ,след като ЕС ни спре тецовете от къде ще внасяме електричество.

7

магаревъд

преди 7 години

а братските тецове на стратегическия инвеститор от америка какво ще ги правят?Ще ги спрат но ще продължаваме да плащаме тока който биха произвели за още триесе години, нали?

6

Анонимен

преди 7 години

Само първобитните хора копаят вкаменелости от дървета и ги горят, за да използват 10% от тяхната енергия, а останалите 90% да превърнат в отрови.

5

Анонимен

преди 7 години

Брюксел пак посяга на енергетиката ни.

4

ДС

преди 7 години

Готово бе. ЕС да построи АЕЦ Белене безвъзмездно с мощност аналогична на затворените централи.

3

Анонимен

преди 7 години

Да питат Боко Разбирача! Щом като говори за гьолове и набутването с Южен поток,би трябвало да има не само план Б,ами имного други резервни варианти!

2

смЕх

преди 7 години

Просто е план Б=Българияекзит тия май тотално се оляха крайно време е да се появи българския Орбан и да им се каже да си гледат работата.

1

Пенчо

преди 7 години

Ta какво стана сега господа гербери и всички плюващи по проекта Белене?!? Да излезе сега Трайков, или Горанов, или онова недоразумение Добрев и да ни обясни пак как не ни трябват повече енергийни мощности... че тази зима не сме купували ток от комшиите... и че като сенираме всички панелки(полипразни) за няколко десетки милиарда и всичко ще е наред! :)))))))