81

Анонимен

преди 7 години

Русия е най-мощната държава във военно отношение. тя е в състояние да се справи със САЩ и целия Европеиски съюз наведнъж. И това е причината до момента че на запад не предприемат нищо, въпреки че Русия ги докара до Разпад. По всичко личи че сега ще им смени и строя.

80

Анонимен

преди 7 години

До фактхахахахаха Всички ти се смеят

79

Херодот

преди 7 години

"Руснаците са братушки, без тях България нямаше да я има на картата."България я е имало на картата, когато за руснаци никой не е чувал. А по-късно, когато викингите основават руската държава, сме ги покръстили и сме им дали писменост. Инак така и щяха да изчезнат, както много други народи.

78

Анонимен

преди 7 години

''' Никакви цветни революции не са спирани в Сирия. В Сирия руснаците извършиха военни престъпления и помогнаха на касапина Асад да продължи да избива народа си. Само жените и децата избити от руснаците са над 5000. """Няма никакви доказателства за такива твърдения - това са си лъжи.

77

Анонимен

преди 7 години

Не са и още как.

76

факт

преди 7 години

без ядрените си оръжия Руснаците са пълна нула по суша въздух и вода

75

Анонимен

преди 7 години

Този, от "Югозападна България" е много неграмотен и ***!

74

bobi

преди 7 години

gospoda bulgari vi ste prodali bugarska u 11 vek iot ono vrieme do dan dneska ste sve robi v

73

късата памет

преди 7 години

Износа на революции е измислен от Русия и Куба. През 70 те на миналия век Русия финансира доста от така наречените революции в Латинска Америка и Африка. Куба даже изпращаше и армия . Страните в които Русия финансира революции десетилетия след това са бедни страни от трития свят. За справка:Никарагуа - една от най бедните страни в света, Ангола докато е Съветски сателит е в перманентна гражданска война. Кубинските армии в Ангола грабят и плячкосват квото им падне. Самата Куба е 100 години назад

72

В.Кунчев

преди 7 години

Здравейте роби. Кога ще се освободите. Първо умът си освободите от тезиси фобии и идеологеми втълпявани ви от душманите.

71

Анонимен

преди 7 години

Руският радиоактивен йод, самой безвредной радиоактивен йод в мире! Все пак, русняците какво бастисаха пак там? Некоя безаналоговая субмарина ли?

70

Анонимен

преди 7 години

Ами неядрени, разбира се. Те ядрените си ги пуснаха още миналия месец около Новая земля, във вид на радиоактивен йод. Сега стигна до Испания. Нас още не ни е огряло.

69

Русия е Братска Стра

преди 7 години

Руснаците са братушки, без тях България нямаше да я има на картата. Русофобите са паднали духове дърпащи България към ада.

68

Анонимен

преди 7 години

Шойгу чете лекции....ХАХАХАХА

67

Анонимен

преди 7 години

Русия може само да разчита на това, че лосиона Боярищник и одеколона Тройной в магазинната мрежа е годен за пиене, а не като онова менте в Иркутск, дето се изтровиха 120 човека...На пиян народ не може да се разчита, на пиянска Русия също

66

luckyman

преди 7 години

приятели Глобалните корпорации са прогреса и естествено продължение на еволюцията в модерния свят. Да едно време не е било така преди 3 века хората са имали чифлици и занаятчийници, после създали цехове, заводи големи предприятия и големи мултинационални компании. Това е бъдещето, в противен случай ставаме като индийци. Там дори напитките в магазина ги правят в малки гаражи малки часни бизнеси но затова Индия изглежда така. Ако не искате да станем Бангалур Индия подкрепете глобалните компани

65

Анонимен

преди 7 години

След резила със подобието на смолетоносач стана ясно че русия е пълен майтап.

64

MAKEDON

преди 7 години

Ahahahahahaa .... dobro e sto ste vo NATO znaci vie Bolgarite od strav od Rusija gi turnavte gakite pred Amerikancite NE STE UCENI DA BIDETE SAMOSTOJNA DRZAVA SAKATE NEKOJ DA VE DUPI I DA VE VJAVA. Kolku za malata Makedonija ne ve biva be.... NIE NE SE PLASIME OD NIKOJ......

63

Анонимен

преди 7 години

Никакви цветни революции не са спирани в Сирия. В Сирия руснаците извършиха военни престъпления и помогнаха на касапина Асад да продължи да избива народа си. Само жените и децата избити от руснаците са над 5000.

62

ноне

преди 7 години

Руските поклонници са най нелепите персонажи който съм виждал и чувал