11

Атила

преди 7 години

Къде е това "В момента върви изграждането на огромен спортен комплекс в кв."Възраждане".",че нещо не се сещам?Ако се има предвид двете площадки до дерето ще ме извинява кмета.

10

От Морето

преди 7 години

Другия основен проблем са селяните, които без възпатание заселват Варна. Интелекта и възможностите на града се определят от живущите в него. Докато младите кадърни и интелигентни хора напускат града, поради слабо-развитата икономика и ниските заплати предлагани от фирмите, на тяхно място се заселват необразовани и невъзпитани младежи от Шумен, Добрич, Търговище, Силистра и т.н. Виждам града да се превърне в едно голямо село следващите 10-20 години.

9

Моряк и половина

преди 7 години

ПРОБЛЕМА НА ВАРНА Е КАНАЛИЗАЦИЯТА! Всеки дъжд, води до бедствено положение!

8

Анонимен

преди 7 години

А във Варна в кв. Чайка унищожават 2 спортни площадки заградени с мрежа за да строят 12 етажен блок за които липсват дори парко Места. Варненци докога ще ги е страх да протестират.

7

Анонимен

преди 7 години

А във Върнат в кв Чакаме затварят две спортни площадки за да строят 12 етажен блок. Дори няма и пак Местан президент. Варненци докога ще ги е страни да протестират

6

Емигрант съм

преди 7 години

Абе,в българия тва руско порно няма ли да свършва?!??!как ще се забавляваш след като нямаш пари да си подържаш стандарта на живот който включва и .......Забавления ...да плащат се с пари не с 460 лв дето и в африка невземат ...ненормална работа..хората гладуват ти все нещо крафът и лъжат...

5

а

преди 7 години

А нещо за работни места ?

4

Анонимен

преди 7 години

Българи ли ???

3

СА

преди 7 години

Е такова село у българско нема!!Разберете хора-в селска държава няма как да има "град за млади, спортуващи, забавляващи се"!!

2

Анонимен

преди 7 години

Идват избори, време за реклама....На думи силни на действия.... пример - още не сме на никъде сразбития Аспарухов мост.

1

смЕх

преди 7 години

Па то и на село заградиха една поляна и нарекоха стадион и гледам сутрин бабите спринтират по пътеките пардон пистите отивайки до хоремака за хляб.