142

Egipetski leshoiad

преди 7 години

Vse edno kakvi pernati sa.

141

Анонимен

преди 7 години

Всички от тях са слуги на евреите, кой контролирана опозиция, кой отявлен. България ще е част от Обединени Съветски Социални Републики. Вижте логото на ООН - нашата плоска земя, разделена на региони.

140

Анонимен

преди 7 години

До Ф.Е. ДжержинскиМного ми допадна коментара

139

Анонимен

преди 7 години

Омръзна ми да гледам мазния сурат на Нинова и да слушам за орнитоложките и познания. Как си повярва тази жена?! Аман от предложения, аман от безплодни ревизии, които до никъде и нищо не водят! Напъни има - дела няма! Всички са "маскари", предизвикващи погнуса.

138

2233

преди 7 години

др.Тикваров по-скоро прилича на паток ,с клатещата си походка.А иначе гледа умно като сврака , но уви само с гледане не става. Пътник е ,дебелия и плешив шофьор на др.Живков.

137

електорат

преди 7 години

С нежелание гласувах за зеления чорап Радев ужасен от мисълта, че президент може да стане ревливата селска секретарка Цачева. Дважди по-ужасен съм от мисълта, че премиер може да стане тежко крумпираната тарикатка Нинова.Трижди по-ужасен съм от мисълта, че най-зловещата ОПГ в българката история БКП-БСП-ДС може да се върне на власт. Дълбоко съжалявам, че създадох предпоставки за това гласувайки за Радев.

136

Унуфри

преди 7 години

На практика 40% от българската икономика се контролира от Русия. Повечето ни ПП са или откровенни КГБ-проекти или под силно влияние. Половината българи са жертва на болшевишката пропагандна мантра, че сме били роби на турците, освободени от руснаците. Руския вампир пие българска кръв и няма оттърване. Дреме му на Путин, че си джуркаме накакви гемии по крайбрежието. Той одавна си дерибейства на сушата.

135

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

БСП е партията, която под строй единодушно гласува,символа на олигархията, лицето на крупцията, нарицателното за делавераджия - Делян Славчев Пеевски да оглави ДАНС.Това е последната голяма гавра с българския народ, но далеч не изчерпва криминалните подвизи на столетницата.Възбудиха се от факта, че хората гласуваха за Радев само и само Цецка да не стане президент.Сега ще гласуват само и само Нела да не стане премиер.

134

Анонимен

преди 7 години

Тиквата пак се отмята и лъже както винаги. Как да му се вярва?

133

Анонимен

преди 7 години

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ - СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

132

ГНЕВЕН

преди 7 години

Боко Тиквата отново е наврян в *** г. Дъртия кратун вече не знае на кой свят е. Всеки ден плещи врели-некипели и все друг му е виновен.Миналата година пратил пудела си да се договаря във Варшава ,тази година изкарва друг виновен. Дебелака не помни до обяд , какво е казал сутринта.

131

Анонимен

преди 7 години

Всички са лешояди! Национални предатели - българоубийци!

130

До КУРнелийка

преди 7 години

Борисов може да е ястреб, може и да е врабче, но не е проскубана гарГа като теб. Спри се малко, бе , жена. Агресията ти издава неудовлетвореност-дали сексуална или професионална, не знам , но и не искам да знам. Само искам да не то гледам неинтелигентната ти физиономия.

129

Часовникар

преди 7 години

Ей,усмихнатата,не е лошо да знаеш,че само усмивки,колкото и да са прелъстителни те,лъжи и щедри обещания не вършат никаква работа!А като гледаме как само с това се занимаваш ни се струва,че дните ти са ... преброени докато се увериш,че от теб няама да излезне мини стър-председател,ако ще десет Станишевци да твърдят - ще му се на тоя да яхат комунис ти-социалисти отново народа,ама народа не ви искаа! Айде,чиба!

128

Анонимен

преди 7 години

До Revolution_Децата на пионери и чавдарчета, днес са пайнер-чалгарчета. Предполагам, че това си искал да кажеш.

127

Revolution_

преди 7 години

Някога децата бяха пионери и чавдарчета. Днес, децата са пайнер-чалгарчета.......

126

Гражданин

преди 7 години

Нинова,твоя милост *** ли е или пуйка ?! Защото ако не си защо дърдориш все едно и също ?! И ти не ставаш като предшествениците си! Аман от злобни и некадърни хора! Че да ви допуснем да управлявате България ли ?! НИКОГА !!!

125

нито герб нито бсп

преди 7 години

Нито герб нито БСП ни трябват. И двете крила се доказаха многократно колко струват. Това че Бг загива е тяхна заслуга. Стягайте се да ги изметем от парламента, да останат в опозиция и там да се слеят.

124

Непобедима

преди 7 години

Тая няма спирачки - дива и проста олигофренка. Такъв ли министър-председател ще има България? Ужас! Корнелийо, вземи та се скрий, че плашиш народа - дори и Герджиков заяви, че "малко е уплашен".

123

ComandanteRevolution

преди 7 години

Дано партията на Светльо Витков спечели! Да живее Пънк Рокът!!!