108

Анонимен

преди 7 години

До Новите лъжи на БСП- оди на мегдана и убеждавай

107

Офф ,да се омита

преди 7 години

Ей ,гоУем тиквар е Боко! Ходил бил на лекции. И как така големия банкянски *** е успял да стане член на БКП на 18 години? И как после ходи да варди лично бай Тошо от народната любов? И как още не си е върнал партийната книжка ,като уж не е комунист? Сигурно Тома Томов му е виновен ,че продаде страната и открадна парите.А самият Боко Тиквата никога не е виновен за нищо. Заменям ББ с ГГ /гоУем ***/.

106

Анонимен

преди 7 години

Каква предизборна изненада!Бойко даже ходил на лекции в пожарната,за да му обясняват колко е хубав комунизма!Интересно- сам ли е ходил или са го насилвали?И колко са му писали на изпита?Ако е двойка- ясно,държал се е като дисидент и антикомунист,но ако е повече...значи е влагал старание...Нещо като Лех Валенса- антикомунист,но доносчик на тяхната ДС...Бойко,уйчовото,да не би и ти да си от "нашите"?Наужким си учил за пожарникар,а си станал престъпник-както пишат хамериканските посланици!

105

Анонимен

преди 7 години

Тоя заплашва ли сега? Ами да му се отнеме българското гражданство и да се депортира. Заедно с де що има фенове, фенки и ятаци. И без това само продава Българското.

104

аз

преди 7 години

Тома Томов може да е чел много книги, но всичките му са в г.ъза..

103

Анонимен

преди 7 години

"Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо"моля някой от форума да ми разталкува горното изказване, че яко се изгубих в превода

102

Анонимен

преди 7 години

Нови са. На дядовците внуците. Дайте път на младите от родата! И новата Нона Йотова. С торбички.

101

Анонимен

преди 7 години

От всички коментари на *** най-харесвам коментар 56 . Надявам се и мисля че не е коментар на *** и е пределно верен.

100

лошо,лошо

преди 7 години

Бойко на малкия пръст на Тома Томав не може да стъпи-дори не е виждал толкова книги на едно место колкота Томата е прочел.Явно трябваше да е бил в лагери или да е бил работник в урановите мини за да му е ХУБАВА биографията.Това сме го чували вече,но Бойко хвърля кал по всички като всяко прасе.А вече и децата знаят кой организира протестите срещу Орешарски-ако той беше теглил 16 милиарда щяха да го линчуват,но Боко може да ги тегли-няма лошо щом е той.***.

99

Пян Гъ

преди 7 години

До До 111Хо-ра, мислете реалистично, не бъркайте желаното с възможното. Ами ГЕРБ = Борисов. То е все едно да слушаш Дийп Пърпъл без Ричи Блекмор. На теб може да ти харесва, но залата ще остане празна и в крайна сметка (по тази именно причина!) няма да се случи. Дано да съм успял да ти обясня и на теб, и на всички останали, които нямат политическо мислене. И не мисли, че го казвам от лична симпатия към Борисов. Просто мисля за държавата. По-добре ли ще е да се върнат Орешарски и Пеевски, а?

98

Пенсионер

преди 7 години

До АнонименДокога ще се хващате на лъжите на най-крадливата и българоненавистна партия?Гнусни лъжи, инсинуации, обещания да ни свалят звездите, опоскване на държавата - само това го могат комунистите!

97

Пенсионер

преди 7 години

До *** лицемеркаДа не дадем възможност БСП отново да дойде на власт!

96

До 111

преди 7 години

Може би ГЕРБ,но без Борисов и клика.Борисов е зло дори за собствената си партия!

95

Пян Гъ

преди 7 години

До АнонименМи по тази логика всичките са комунисти - и от ДПС, ДОСТ, БСП, а за ДСБ да не говорим. И какво да правим? Няма само да акате на метеното и да бягате. Ще стоите тук и ще кажете: кои са тези, дето не са комунисти и имат подкрепата на народа, а и експертен потенциал, та да изберем тях? Ама знам, че нищо няма да кажеш. Само дрънкаш...

94

Пян Гъ

преди 7 години

До АнонименЕ като го помете народът, кого ще сложи да управлява бе, мъжки? БСП + Орешарски/Пеевски ли пак, а? Абе вие имате ли изобщо някакъв разум? На кой свят живеете?

93

Анонимен

преди 7 години

Не виждам Бойко какво има против комунистите,като самият той е един от тях.За да влезеш да учиш в Симеоново под каквото и да е форма и в която и да е дисциплина е било нужно хорошего комунистического резюме,плюс протекций от някой си много нагоре в ерархията или управленски кадър в МВР и шесто управление,какво реве той.Моят баща му отказват да учи в Симеоново тъй като прадядо ми,дядото на баща ми отказва да влезе доброволно в тъй наречената колективизация и ,кмета е считал всички за врагове

92

Анонимен

преди 7 години

Избори вече ще има на 5-6 месеца.Едва ли Борисов,едва ли!Българският народ е много търпелив но вече доста е набрал,така ще ви помете,че място няма да си намерите!

91

Анонимен

преди 7 години

Б.БОР. Е ИЗЛИШНИЯТ ЧОВЕК В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКЕ. ВРЕДЕН И ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ

90

Анонимен

преди 7 години

103 - КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПИШЕШ ЕДНО И СЪЩО? МОЗЪЧЕТО ТИ НЕ МОЖЕ ЛИ РОДИ ДРУГО ИЛИ ПРЕПИСВАШ ЛИСТЧЕТО,КОЕТО СА ТИ ДАЛИ?

89

Анонимен

преди 7 години

***, ти си адски тъпо парче!