7

Сириза заплашва

преди 7 години

Сириза заплашва Запада, че за Гърция има алтернатива - Русия, затова Запада отново е "загрижен" и готов да плаща. Страх ги е да не изгубят Гърция от сферата си на влияние.Хитри гърци, а не като Бай *** със свалените ***, плюещ срещу Русия и изпълняващ безусловно всички заповеди на Брюксел...

6

Пян Гъ

преди 7 години

Не искам да го казвам, но един български геноцид за 10-15 г. ще разреди населението на Гърция (болните и старите - измират, а младите - в чужбина), ще ги дисциплинира да си плащат сметките и да живеят с малко... Просто им дайте БГ стандарт - заплати, пенсии и т.н. Всички ще са доволни - и МВФ, И БЮДЖЕТНИТЕ ИМ МИНИСТРИ И Т.Н. Ние как живеем? Въпросът е дали искат да го направят, или не.

5

===

преди 7 години

Колкото и да ме триете пак ще напиша - Гърция да обяви дефолт и банкстерите да го д...т........

4

фют

преди 7 години

Да поканим Даниел Найт в България да установи какви са социалните последици в страната след 28 годишен преход. Народа е не самоизтощен.Той е съсипан. И докато гърците непрестанно говорят,че това е хуманитарна катастрофа за народа им,в България се мълчи повъпроса. За това те пак ще се оправят. А България ще загине. Всъщност загива вече.

3

Смееееееееееееееех

преди 7 години

Международният валутен фонд (МВФ) "ще вземе участие" в следващото изплащане на спасителни средства за Гърция.Това съобщи германският министър на финансите Волфганг Шойбле, цитиран от Ройтерс и БТА. Бойчо,Бойчоооо пак се опитваш да съчиняваш новини,по не да си беше направил труда да провериш дали по медиите няма нещо по въпроса и то още от вчера.

2

Тео

преди 7 години

Трябваше още предният път да бият шута на Гърция, тя да обяви фалит, да се върне към драхмата, лихвите по рефинансиране на дълга и да се опростят, така, че да дължат "само" около 250 милиарда евро вместо 500 милиарда и да бъдат принудени да продават зехтин срещу заем. Сега вече е много по-сложно - ЕС е много по-нестабилен заради глупостите, които Меркел натвори и малаките го знаят и ще изнудват. И вместо пари да бъдат насочени към нас, развиващите се, ще бъдат облагодетелствани пак ***.

1

Наблюдател

преди 7 години

Гърция всъщност е олицетворение на сбърканата ЕС икономическа политика. Като се прибави и също така сбърканата /ама много/ мигрантска политика и отговора на въпроса "Защо Съюза е пред разпад?" е пределно ясен! Изобщо не е нужно масата полит анализатори да се потят!