15

Анонимен

преди 7 години

Нали се сещате, че е наясно с изневярата. Признаци, че знае са:-не ви търси-не се интересува от вас-излиза с който си пожелае -за нея не съществувате, повече от очевидно.

14

Анонимен

преди 7 години

Жените повече рога да слагат. Така ще са в пълна хармония със себе си и благоверния.

13

Капитан Салам

преди 7 години

Абе кой ги списва тези щуротии? По принцип ме боли щепсела за *** и техните размисли, страсти и чувства-аз си изневерявам и рута чужди свлачища за кеф...Ама това не го правят само мъжете, както авторката иска да ни убеди-дори повечето жени трошат чужди пръчки.А като не искате да ви изневеряват-жените да си вземат по една гега на батерии, а мъжете по една надуваема Ана Роса(като на Хладен Ум) и те така ще спите спокоини и щастливи.Тази статия, освен за кодош в коментарите за друго не става.

12

Анонимен

преди 7 години

Изневярата си е чисто убийство, спрямо другия партньор. В момента в който изневерите, признаете изневярата или бивате хванати убивате партньорката си. Последствия:-тежка емоционална загуба-тежка физическа -страшен удар върху психиката на партньорката-емоционални поражения(радини вълнения) -сърдечни изменения-не радост, мъка, скръб, болка, покруса.

11

Анонимен

преди 7 години

Стрували си няколко часа емоционална изневяра, физическа? Трябва да се върнете във времето, когато сте се влюбили в този човек, и да се вслушате в сърцето си дали все още таите подобни чувства.

10

Анонимен

преди 7 години

В недумение изпадате, като започне другата да ви говори за неща, които знете само ти и гаджето. Смаяни от това от къде се познават, покрусени и на всичкото отгоре и ужасно близки. Разбирате всички негови странности по отношение на вас. Спирате да се виждате с него. И другата спира да ви говори, защоти просто сте прекъснали нишката. Разбирате поведението му спрямо вас и желаянието да прекратите връзката, просто така. Лошо изиграни карти. Не си подценявайте жените.

9

Анонимен

преди 7 години

Още ли го търпите такъв, какъвто го описва по-горе Криси Табачка?Ако наистина го търпите още, значи имате нужда от помощта на психиатър.

8

Една Жена

преди 7 години

"Емоционалната изневяра е по-лоша от физическата" казва авторката и продължава с "той е виновен":) Една жена е много по-вероятно да "изневери емоциноално"(каквото и да значи това), отколкото мъж. Мъжете са по-директни в това отношение. А от статията излиза едва ли не, че само мъжете изневеряват, да да, ама не. Иначе статияата става за чешене на еазиците, чакам "бисерите" под нея. А и мъже: ние ви обичаме, "фенминистките" да се гръмнат.

7

Анонимен

преди 7 години

т.е. ако изневеряваш само физически, всичко е ОК?уоркс фор ми

6

Анонимен

преди 7 години

А кой се занимва да го фаща. Той сам си каже и майчиното мляко. Нали се сещате, че в момента в който е наясно сте бита карта, извън нейния живот и планове оттук нататък.

5

Тео

преди 7 години

Какви са тия глупости? Нокой не притежава никого. Като нещо куца - разбирате се като бели хора. Това не важи само за пубертетите, при тях е млако по-различно докато се осъзнаят. За зрелите хора изневярата просто няма смисъл. Какво печели човек? Лъже себе си и собственото си его. То е като един голям лайк на фейсбук, само че само той и любовницата знаят за него. Рано или късно, когато човек се наиграе, разбира, че играта винаги е една само играчите са други и си сяда на дупарата!

4

Анонимен

преди 7 години

Жени, редовно слагайте рога на мъжа, но не наранявайте партньора. В женското сърце, винаги има място и за още двама мъже. То е необятна безгранична вселена. Мъжете да не се сърдят на жените, това е в женската природа.

3

Изаура

преди 7 години

Ако гаджето Ви се казва Леонсио, значи е подлец...

2

Таню

преди 7 години

Хванала, изпуснала, усетила... Като някъв парцaл, парче собственост или булонка на каишка... Какъв невероятен речник само!

1

Анонимен

преди 7 години

М..да,всичко в нета и в телефона му е криптирано и с пароли и скача като ужилен ако вземеш да гледаш какво прави на екрана..