105

Бай Хой

преди 7 години

От кого ще ни пазят тия? По-добре от Турция, че тя се меси повече в нашите работи.

104

до 132

преди 7 години

И СССР и НАТО ядоха бой като за световното от Афганистан!Въоръжените с най обикновени оръжия афганистанци се оказаха много по корави от водкаджийте и каубоите.

103

въпрос

преди 7 години

Ако попитате един американец и един руснак дали не искат да живеят в Швейцария дали ще кажат не?Едва ли.Според мен не е важно колко голяма е една страна,колко страшни оръжия има,а как се живее там.Защото на всички нас-и руснаци и българи и американци ни се живее.Не ни се воюва разбрахте ли.А който произвежда само оръжие, а нищо за обикновения човек да се гърми сам с него!Аз съм бил две години в казарма и считам,че това са ми две загубени години през които само простотии съм видял !

102

Анонимен

преди 7 години

НАТО е непобедимо!

101

Я

преди 7 години

те тука трафика е интересен:https://marinetraffic/bg/ais/home/centerx:30/centery:42/zoom:8само не знам дали ше се видат и нато-вците... :)

100

Анонимен

преди 7 години

Предвиждам засилено плаване под руските изтребители и вой до небето за Руската агресия. Нагли са колкото Бойко.

99

книга за присъсътвия

преди 7 години

Не знам що се напъват и едните и другите ,Какво означава засилено НАТО-вско присъствие в Черно море, засилено присъствие може да имат само черноморските държави ,членки на НАТО / България,Румъния и Турция/ , всички други са с ограничено присъствие - 21 дни и без самолетоносачи и кораби над 15к бруто , демек , може да вкарват само гемии. Така , че цялата работа е плашене на гаргите .

98

Анонимен

преди 7 години

квичащи от страх ушaнки - музика за моите уши !

97

Анонимен

преди 7 години

До Любознателенчемодан, вакзал, масква

96

Анонимен

преди 7 години

До Един българинНе те знам на колко си години, но защо не гледаш готини представители на срещуположния пол (или на твоя), а гледаш някакви железарии направени да убиват независимо чии са.

95

Бай Ристо

преди 7 години

Абе другаре русофиле, видахте ли в новините яхтата за 400 млн на един руски въглищен олигарх, направил милиарди от народни природни ресурси? Как мислите , работниците му дали получават дотатъчно за да се напиват като хората с качествена водка?

94

Любознателен

преди 7 години

За да се съгласим, че действията на 0ТАН в региона се разглеждат като изцяло дефанзивни, пропорционални и осъществявани при пълна прозрачност и в съответствие с целите на предното присъствие, трябва първо на първо подробно да ни се обясни какви са целите на предното присъствие и какво собствено е предно присъствие и с какво го ядат.

93

генетик

преди 7 години

До позорТи пък си позор за еволюцията

92

есхач

преди 7 години

Не помня да е имало референдум за присъствието на войски на САЩ на наша територия.Те след като са из цяла Европа ЗАЩО няма европейски бази и войски в САЩ или Европа е колония?!?

91

Анонимен

преди 7 години

Кой си ти да решаваш кой да се махне . Хайде да питаме българите, те всъщност ги питаха и мнозинството не искат кравари да ги пазят. Така че ти си този който трябва да се омита към кравария и не забравяй да вземеш предателската политическа *** с теб

90

Анонимен

преди 7 години

Защо присъствието на НАТО в България се тълкува като обявяване на война на Русия?Много ***, много лъжци.На който не му харесва да се махне там където няма НАТО. Например в РФ или Северна Корея. В Куба вече не става, утопията и там завърши в своя логичен край.

89

Анонимен

преди 7 години

Нека да патрулират.Няма лошо.Някои какво са се разлаяли все едно това означава обявяване на война на Русия.

88

Иван

преди 7 години

"Гаврата с Русия продължава".... Спрете им американските филми на хлапетата ве! За 100-тен път ли да напомням какво стана с великите американски сили и върховния им кораб Капитан Кук. Миризмата на кафево се усети чак на плажа в Лозенец, та обвиниха хотелиерите там...

87

Анонимен

преди 7 години

Е как да не е супер, супер е Путин вече ги гледа през окото на искандерите.Нали новите ценности са такива сваляш си гащите и Путин ти прави селфито.Украинците вече си направиха сега е нечий друг ред.

86

бг

преди 7 години

Това е чудесно.Само русофилите, чиято истинска родина е Русия, а не България, ще *** все едно колят родната им Русия.Уж тва, уж онова, пък при най-малкото присъствие на НАТ в България вият все едно някой е дошъл срещу тях да воюва.