9

Щ

преди 7 години

на входа/изхода на БАНКЯ е. няма общо със с.Иваняне. , омотани ***.

8

Анонимен

преди 7 години

без документи? Сигурно е мигрант?

7

Негър Скиор

преди 7 години

Още един виц за Милиционери. Цитирам статията: - "Полицията е започнала разследване".Голем смех. Мързеливи, слабограмотни, завистливи и нищо чудно докато са били на частно, те да са го направили и сега да замитат следите като "разследват".

6

До 7 от 1

преди 7 години

Прав си!Бях забравил за пътя през Суходол. Оттам наистина са около 4 км. Така, че грешката и пропуска за това отклонение са мои.Но като казах отклонение, пак се сещам за написаното в новината. Въпросният път през Суходол е за Мало Бучино. След Суходол и реката на него има отклонение за Иваняне. Но и то не е от Околовръстния път, както е написано в новината. Първо е Суходол, а от него освен за Иваняне, може още и за Перник, Филиповци, че и Градоман. Затова и писах "Нерде Ямбол, нерде Станбул"

5

Анонимен

преди 7 години

До Пояснение от 1Леле, колко хубавичко си пояснил, че разклон от околовръстното към Иваняне няма, просто не мога да се начудя как така всеки ден, минавайки по въпросния път, виждам табелка "Иваняне", пък и как си се сетил да кажеш, че до Иваняне от там е 1,5 км / при положение, че са поне 4/ ....никак не си рус, от мен да го знаеш ;)

4

Пояснение от 1

преди 7 години

На която и карта на София да се погледне, Околовръстният път минава доста далеч от Иваняне. За Иваняне има два разклона: от пътя за Банкя, между колелото на околовръстното и началото на АМ Струма, и от самата Банкя покрай митничарския квартал; и два пътя: през Филиповци, преминаващ с мост над пътя за Банкя (1ви разклон) и втори черен път от Мало Бучино покрай микроязовира.В новината пише: "човекът е блъснат на Околовръстното и е намерен близо до разклона за Иваняне", което е 1.5 км разстояние!!

3

Анонимен

преди 7 години

Първо да питат блъснатия какво е правил на пътното платно.

2

Тряс

преди 7 години

Ами, като намерят издирваната кола, да й сложат белезниците и при бай Ставри...

1

Анонимен

преди 7 години

Нерде Ямбол, нерде Станбул