19

До 23 Я гледай....

преди 7 години

Казваш да уволним хората с опит и знания в областта, в която работят, защото нямат познания в области, които не им трябват за работата и да те назначим теб, защото си учил английски (учил не значи, че знаеш), език, който няма да използваш в работата си, от която хал-хабер си нямаш. Точно такива като теб нямат място никъде, не само в държавните служби, но предполагам, че си се настанил на някое топло местенце.

18

Я гледай....

преди 7 години

До Обективен 18 Абе оранкулу , може никога да не се наложи да говорят английски, но тези които га знаят винаги трябва да са с предимство , защото тези хора са работили върху себе си и са имали желание да се развиват. Останалите са готованци , които нямат работа в държавните служби.

17

Любопитен

преди 7 години

Какви са тези курсове по английски за чиновници? Гарантирам че нито един от тези няма да говори английски.Пак наливане на пари. Не е ли по добре всички да минат на изпит и който га знае остава , който не вън. Безплатно и справедливо. Започнах да уча английски на 40 г. и то не че някой ме е задължавал , а защото видях накъде вървят нещата и че човек докато е жив , трябва да работи върху себе си.И въпреки това не смея да твърду че го знам.

16

Анонимен

преди 7 години

Да внесат чиновници и да ги пратят на курсове по български език. Ще е по-полезно

15

Обективен

преди 7 години

Да ви напомня няколко неща:- българският език е официален в ЕС, наравно с другите езици- бас държа, че 99% от тези чиновници, няма да им се наложи да комуникират на английски в следващите 10-15 години- същото важи и за останалите чиновници - искат от тях някакво ниво на английски, език, който те никога не използват*Тук друго е по-важното - закъснението в подготовката натрупано при ГЕРБ, което сега едва ли ще наваксат.

14

тя

преди 7 години

До кога ще се провеждат курсове за обучение на тъпите ни чиновници на наш гръб? Може ли да заемаш държавна служба свързана с ЕС и да не знаеш английски? Тези чиновници не ги ли назначават след конкурс? Всички са "човек" на някой и така се е докопал до топла служба!

13

Грую

преди 7 години

Четирима в една стая само един работи, що е то?Трима държавни служители и климатик.

12

ED

преди 7 години

До безработенВ България за да те вземат на работа трябва да си студент или максимум току-що завършил - за да не плащат много, както и да НЕ си живял в чужбина за да нямаш психологическото превъзходство, че ако нещо не ти харесва винаги има къде да отидеш. Същевременно това не пречи на работодателите да вият и да се оплакват нон стоп, че нямат кадри.

11

Анонимен

преди 7 години

Вчесто да коментирате се засрамете защото това са вашите представители и вашите чиновници. Срама е за нас като нация! Аман от овчата българска търпимост!

10

ЕДНА

преди 7 години

Има много млади хора , знаещи езици. Направете конкурс и си изберете , но какво им предлагате за да дойдат ????

9

гого

преди 7 години

сетиха се за снглийския, то да не кофа да го нспълниш. ще има да говорят като аборигени

8

Анонимен

преди 7 години

Предлагам Баце да води председателството ни на чист английски, а депутатката му Йорданова да превежда римските цифри на протоколите.

7

Е извинявай ама

преди 7 години

То може може ама чак пьк толкоз, да не знаят дори и английския език на такова почетно място, си е голяма излагация!

6

Анонимен

преди 7 години

Сега е момента да се оакаме,както ние си знаем хахахх

5

BAI MILE

преди 7 години

DA SE UVOLNQT NEMEDLENNO ......KATO NE ZNAQT CHUJDI EZICI KAKVO TARSQT TAM I KOI GI E NAZNACHIL,PITAM AZ

4

Анонимен

преди 7 години

Чакайте, чакайте, нали поемаме шефството на ЕС. Значи чуждестранните служители на съюза трябва да ходят на курсове по български преди да дойдат тук. :D

3

nkavrakov

преди 7 години

Света ще разбере в пълна светлина за България.Слънчевата страна от която милиони се изнесоха и избягаха като от война.

2

Анонимен

преди 7 години

Ами уволнете ги бе!Който работи с ЕС трябва да знае поне един от двата официални езика - английски или френски! Ако не - вън, поради несъответствие с изискванията за професията!

1

Анонимен

преди 7 години

А как са ги назначили на работа, щом не знаят чужд език? За работа в някоя смотана частна фирма искат поне 2 чужди езика говоримо, а в министерствата назначават някакви неграмотни и невежи ***. Калинките на герб да хвъркат!