143

СИРИЛ

преди 7 години

Ами от Русия му докладват предварително...

142

Анонимен

преди 7 години

Рейтингът на Тръмп е по - висок от на Алена

141

наблюдател

преди 7 години

Зя сега в Стокхолм, скоро и в други градове. Напишете в гугъл mosque Stockholm, да видите колко джамии има. Да не говорим за Берлин, Париж или Лондон. Скоро ще ни трепят по улиците, защото не спазваме законите на шеририата.

140

наблюдател

преди 7 години

Добре, че Унгария отвори границите си за бягащите християни от погромите. След германци, холандци, французи, белгийци, сега и шведи ще тръгнат да се заселват в последното убежище на християнството в ЕС.

139

Анонимен

преди 7 години

До 160 Прав сте,в Москва по стройтелните обекти и пазари е пълно с хора от Средноазиатските републики и Кавказ,но не смеят да гъкнат,защото полицията там пипа здраво.

138

Анонимен

преди 7 години

Тръмп позна?Голем е Тръмп,знае какво може да последва след като заселваш страната си с примитивни ***.Къде са присмехулниците на американския президент?

137

seira

преди 7 години

До Гошо 158:ГОШЕ,ТЯ ТАЯ РАБОТА С ОМРАЗА И РАСИЗЪМ НЕ СТАВА!ДЪРЖАВНИЦИ С АКЪЛ СА НУЖНИ, А НЕ ДУПЕДАВЦИ!!!"МИГРАНТИТЕ" НЕ СА ВИНОВНИ!БАБА МЕРКЕЛ ИМ ОБЕЩА ЕВРОПЕЙСКИЯ РАЙ, ПЪЛНА ИЗДРЪЖКА И ЛЕСНИ ЕВРОПЕЙКИ..."МИГРАНТИТЕ" НЕ СА ДОШЛИ ДА РАБОТЯТ, НИТО ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ!!!

136

Анонимен

преди 7 години

В МОСКВА Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ХВЪРЛЯШ КАМЪНИ!

135

Гина

преди 7 години

Масово в Германия стават по-големи или по-малки безредици/атентати/зверства, в които има замесени изстрадали емигранти, но медиите мълчат заради фрау Меркел. 95 на 100 са икономически емигранти, а не жертви на войната. 2 процента са чисти терористи. 99,9 процента са необразовани и нецивилизовани. Жалко, че го отнасят техните невръстни деца, които се давят в морето или биват подложени на мъчения.

134

Гошо

преди 7 години

Шведите ,германците и французите сами са си виновни за атентатите ,безредиците и всички проблеми които тези " бежанци" причиняват.Гнусни араби...няма да се научат на човешко поведение.Само смърт и принудителен труд за тези същества.Не бъдете толеранти.МРАЗЕТЕ!!! България не ги иска !! Българите не ги искаме!! Прогонете *** преди да ни се изсипят с милиони............покажете ,че се расисти ,че мразим ,че не сме толератни .България на българите и никой друг!!!!!!

133

Андрешко

преди 7 години

Тръмп не позна,а има добри служби и анализатори в тях,а той само по-рано е съобщил новината...

132

Мънго Джери

преди 7 години

Шведите с тяхната толерантност докато се усетят какъв "автогол" са си вкарали с мигрантите....

131

есхач

преди 7 години

Явно службите вече са под контрола на Тръмп,само трябва да си сверят часовниците, че тази часова разлика вреди на безукорният имидж на ЦРУ

130

Алекс

преди 7 години

Ех тая времева разлика бе. :)

129

Анонимен

преди 7 години

Да не се окаже че Тръмп е провокатор?!

128

Анонимен

преди 7 години

За такива бой,бой и пак бой(съд и присъда)!Или има ред и просперитет вследствие на него или анархия,хаос и мизерия вследствие на нея!

127

Вуйчо

преди 7 години

Тръмп чете Утрешен вестник и създава новините.

126

Няма разлика

преди 7 години

Режимът в Стокхолм е като режима на Асад - против обикновените честни и изстрадали хора!

125

майна

преди 7 години

Хвърлени камъни по полицията...........това го има на всеки мач в Пловдив.

124

Анонимен

преди 7 години

В 10 милионна Швеция за 2016г. са приети 200 000 емигранти. Вчера полицията е стреляла на месо с бойни патрони. За 2016г. на 13 000 емигранти е отказано убежище и тъй като не са изгонени са преминали на практика в нелегалност. Оня ден бе убит първия емигрант. Населението масово се противопоставя на емигрантите. Ще има още даста подобни събития в тази страна,защото като процент от цялото население в Швеция има най-много емигранти.