176

Анонимен

преди 7 години

русия = ко4ина оправлявана от крадци и доносници . На кой му трябва подобен *** ?

175

Анонимен

преди 7 години

НАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯБЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО

174

Анонимен

преди 7 години

Америкоски олигофренчета на снимката-- не знаят къде и защо са попаднали.А тези които ги изпращат ни подготвятотдалече за война, която за тях ще еизгодна а за нас трагична и то порадитъпи бълг. политици.Просто трябвапрочистване от фалшиви политици.

173

Анонимен

преди 7 години

Китай ще освести и Русия ,и НАТО.

172

ШАРАН БГ

преди 7 години

Какво ли щеше да бъде, ако Паси и Кобурга не бяха подписали за НАТО?? Струва ми се същото, ако сега се опитаме да излезем от него!! Янките са специалисти по войни срещу мирно население - жени, деца, старци! Още от ВСВ...Унгария и. Чехословакия нали се опитаха да излизат от Варшавския договор . И какво им се случи....? Пак ние ще си го отнесем - русофилите барабар с русофобите! Дядовците на тези момчета през 1943-1944 г избиват над 4000 човека! Колко са германофили, колко - германофоби ?!?!

171

Анонимен

преди 7 години

До Партиен член - да прелети бе ама не смее - най много да им вадим труповете от морето и да плашим туристите

170

Партиен член

преди 7 години

Дали ако прелети ниско някой руснак ще се получи ефекта като на оня американски кораб?Преди години идваха руснаци на учения,сега американци.Следващите може да са китайци.Само на Илиенци има една рота китайци.

169

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 203 в прав текст ти го казвам не ни дреме нито за тъ.пото нато нито за рускатати ко4ина дано се избият взаимно

168

Анонимен

преди 7 години

До 199 Въобще не е вярно ,че Вие сте мнозинство ,на избори гласуват не повече от 55%от имащит право на глас .Колко от тях са за НАТО?Още един път ти казвам това ,че не съм съгласен с възгледите ти за НАТО ,не значи ,че трябва да ме гониш от държавата.И защо ме изселваш в Русия ?България трябва да е независима,не членуваща в никакви военни блокове.Войната е най-лошото което може да ни се случи.НАТО тласкат Изт.Европа към война с Русия?

167

Ваня

преди 7 години

До Джон по бързо от руснаците не може избягат кефти Тапка кефти Палмира доказано )

166

Русофоби=БесниКучета

преди 7 години

Русофоб интелигентен, умен, честен, добър има ли? Няма! Невъзможно е Русофоб да притежава такива качества. Умните хора никого не мразят.

165

Анонимен

преди 7 години

До 192 И кога в България имаше референдум за членство вНАТО....Нали това ти обяснявам. Такива са били реалностите тогава. Организираш референдум и излизаш от НАТО. Ако си прав няма да ти е проблем да събереш половин милион подписа за референдум. Също може да гласуваш за атака, те са за излизане от НАТО.ако си прав ще спечелите с 80%. Реалностите обаче показват друго. Атакистите ще съберете не 80, а 3%. Затова ти предлагам по-лесно, стягаш чемодан за свободната от НАТО Русия където ще дишаш св

164

БНА

преди 7 години

Техниката на окупационните войски!

163

Анонимен

преди 7 години

Идва нещо голямо

162

Джон

преди 7 години

То ако стане недай си боже нещо с Турция тези ще са първите дето ще офейкат

161

Анонимен

преди 7 години

До 192 И кога в България имаше референдум за членство вНАТО.Не съгласния с политиката нс уж мнозинството не значи ,че трябва да приеме техните възгледи.Това което предлагаш не е демокрация ,а диктатура.

160

Анонимен

преди 7 години

До 190 Леко са минали тези американчета,защото ,ако бяха във Франция полицията там използва палките, по друго предназначение,но пък знае ли човек то може и да им хареса,нали в US армия е пълно с гейове!

159

Анонимен

преди 7 години

До 188Като не искате да се изнасяте то тогава не роптае, ами приемете и вие след като претендирате, че сте членове на демократично общество решенията на мнозинството.Ако и това не ви устройва съберете необходимите подписи и организирайте референдум. За късмет има и избори скоро, гласувайте за партия която ще ни изкара от НАТО. Понеже нищо от това не можете, аз ви предлагам най-лесното за вас решение- изнасянето. Защо да се мъчите като малцинство в натовска държава.

158

От 189

преди 7 години

До 187 Извинявай,коментара ми е за 185.

157

ник

преди 7 години

В Литва полицаи с електрошокови палки са били лигавещи се пияни воийници на Нато