102

ех

преди 7 години

държави с население в брой като нашето имат 100-120 депутата и докато у нас нестанат 120 депутати няма да ходя на избори.

101

Анонимен

преди 7 години

НЕ ЗАМРАЗЯВАНЕ А ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ТРЯБВА И НАМАЛЯВАНЕ НА ДОХОДИТЕ НА ВСИЧКИ ХПОЛИТИЧЕСКИ КРАДЦИ ! НЕ МОЖЕ ХЕМ БЕЗПЛАТНО ДА ВИ Е ВСИЧКО ХЕМ ОГРОМНИ ЗА БЕДНА БЪЛГАРИЯ ПАРИ ДА ВЗЕМАТЕ ! И ПАК НЕ ВИ СТИГА И КРАДЕТЕ !

100

x

преди 7 години

ЩЕ ГИ ЗАМРАЗИШ АКО ИМАШ МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА.БЪДЕЩО НЕСИГУРНО СЪБИТИЕ...ИЛА КАКТО КАЗВАШЕ ДЯДО МИ:"Я КАМИЛАТА Я КАМИЛАРЯ..."

99

Анонимен

преди 7 години

Излиза, че трябва да се регистрират по ДДС.

98

ОСМАН

преди 7 години

БСП ЦАМРАЗЯВА ЗЕПУТАТСКИ ЗАПЛАТИ.КАК ДА НЕ СЕ РАЗПЛАЧЕ ЧОВЕК.КАТО НА ПЛЕНУМ НА БСП.ПЛАЧИ НАРОДЕ ЖАЛЪК.....

97

За България

преди 7 години

Да, на фона на една пенсия от 168 лв на жива българка тези цифри от статията са много стряскащи . Депутати, министри и други на народната хранилка - Внимавайте ! Тук сме, наблюдаваме ви и ще се възстановите обществената справедливост с всички сили им средства. Васил Левски го е казал много точно,просто и ясно- за какво прегрешение се наказва със смърт.Той е нашата икона.

96

Бай Ристо

преди 7 години

Хе-хе президента ще го порежат с 20% данък, защото е над 10 бона заплата.

95

Quo vadis

преди 7 години

Милионерите да си замразяват заплатите...

94

Анонимен

преди 7 години

Върхушката на БСП са едни от най богатите хора в държавата, какво им е социалното

93

Анонимен

преди 7 години

ми да, те се уляха ГЕРБ, то саниране, заеми, заплати...баси пиявиците

92

Анонимен

преди 7 години

ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ И ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИЦИ.ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗЪМА.

91

u4en до 99- че гевар

преди 7 години

Върхушката на БСП отдавна е прегърнала Зелената идея....-зелена като цвета на $$$$$

90

РККА

преди 7 години

До Командате Че Гевераако Че се дигне ще реже глави първо на лъжекомунистите отБСП,

89

Популисти

преди 7 години

То бива популизъм, ама чак пък толкова.Навсякъде по целия свят депутатите взимат пъти повече, отколкото средностатистическия работник. Основният проблем е, че тамошните депутати работят, за разлика от тук. Просто почнете да работите, спрете да крадете и си взимайте на спокойствие 3000-4000лв. Ако държавата върви напред, едва ли ще се намери някой, който да упреква политиците, че взимали много пари.

88

Анонимен

преди 7 години

другарко нинова напред ......всички демонократи в затвора

87

РККА

преди 7 години

червената смърфиета Курнеля продаде външнотърговското дружество кога сучеше от костовата боцка и сега бълха я охапала.....ами сюрмасите де мизерстват на една депутатска заплатка какво ще ядат га свършат кебапите по 28 стотинки от депутатската столова,нали и те завалиите требва да си скътат бели парици за черни дни.....

86

Анонимен

преди 7 години

Относно йода - имало е нещо ама е заминало на 19.01 https://thebarentsobserver/en/ecology/2017/02/radioactive-iodine-over-europe-first-measured-finnmarkДатчиците на Мусала нищо не показват beo-db.inrne.bas.bg/moussala/И дай Боже да е така и няма повече

85

u4en

преди 7 години

За какво са им заплати на тези милионери на снимката!....Целта е НС ....имунитета....Корни да може спокоино да пътува до САЩ и да се установи там.....а КИРЕТО - Контрабандиста...да не го закачат поне малко !

84

Командате Че Гевера

преди 7 години

БСП ще спечели на изборите, хората ще прегърнат червената идея.

83

Анонимен

преди 7 години

И накрая не разбрахте ли че цяла Европа се управлява от ЛИБЕРАЛНИ ЛЕВИ (в съюз с десни такива).Изхода е в т.н. АЛТ. ДЕСНИ които в БГ ги няма - изоставаме с поне 2г