10

bigpick

преди 7 години

Защо в тази държава се увеличават заплати само на учители, служители в МВР, прависти, лекари. Защото са много и могат да извиват ръце ли? Другите не заслужават да живеят според вас.

9

Образование

преди 7 години

До зНАЕЩА!! Знаете ли колко ДДС плаща училището на вашето дете, ако има сума от примерно 40 000 лева. И ако не знаете, първо попитайте и след това се правете на знаеща!

8

Анонимен

преди 7 години

Преди време някой беше коментирал края на 70-те докторите и Пол Пот Тогава на стадиона освен лекарите бяха и учителите

7

ин друг

преди 7 години

Стига с тия даскали стига с техните претенции.На който му се учи си учи и без помоща на даскала.Те даже нарочно ги мъчат на децата за да им ходят на частни уроци без да плащат данъци.В 21-ви век даскала не е на първо място .Има индивидуални методи на обучение.

6

зНАЕЩА!!

преди 7 години

Тези синдикални лидери като са такива - поне да прочетат законите!!! У нас са освободени от ДДС всички образователни услуги от държавни учебни заведенияпо утвърден по съответния ред учебен план!! Свещена простота!!!

5

Българина

преди 7 години

Заплатите ха дано, но закриване ще има, при напускащи 40 хил всяка година..

4

Моряк и половина

преди 7 години

В 73 СОУ Владислав Граматик, откраднаха цяло баскетболно игрище и построиха блок с фасада към ул. Костенски водопад! И познайте кой беше директор... жена управляваща 10 години гр. София

3

Анонимен

преди 7 години

Да вземат пример от 139-то училище "Захарий Круша" в столичния квартал "Лозенец". Първо банко направиха в двора сега и блок ще строят!

2

Моряк и половина

преди 7 години

А учителите, които подготвят кандидат гимназисти и кандидат студенти, плащат ли си данъците от частни уроци?

1

Неа

преди 7 години

1 112 ще вземат ама друг път ...